Kaisa Tolvanen
Trimmaaja AT, eläintenkouluttajaopiskelija
Moi,
Olen Kaisa, ammattitutkinnon suorittanut trimmaaja, koira-alan mentaalivalmentaja sekä viime keväästä alkaen myös eläinkouluttajaopiskelija. Opiskelen eläinten kouluttamista Kannuksessa kennellinjalla. Aikuisiällä alkanut koiraharrastuksen tavoitteena minulla on olla kokonaisvaltainen koirien ja ohjaajien hyvinvoinnin lisääjä.

Terrierit ovat lähellä sydäntäni ja meillä asuukin kolme brasilianterrieriä. Terriereissä kiehtoo se, että ne ovat aktiivisia ja pienikokoisia, jonka voi ottaa mukaan melkeinpä minne vaan. Ne ovat sinnikkäitä ja sopivat moneen eri lajiin ja menoon. Terrierit pitävät omistajansa valppaina.

Harrastan koirien kanssa metsästyslajeja ja hajutyöskentelyä. Kesäaikaan meidät löytää metsästä ja talvella treenaamme hajuerottelua sisäolosuhteissa. Lisäksi viihdyn hyvin koiranäyttelyissä kehäsihteerinä tai kuvaamassa koiria. Työskentelen trimmaajana osa-aikaisesti Laukaassa. Opetan ja neuvon mielelläni asiakkaita turkinhoidossa, sillä koirien hyvinvoinnin edistäminen on minulle tärkeää.  Olen pätevöity kehätoimitsija ja Junior Handler -tuomari.


Olen opiskellut LCA Life Coach® ja opiskelen parhaillaan Koira-alan mentaalivalmentajaksi. Valokuvaaminen on rakas harrastus ja minut voi tavata usein Operantilla kamera kädessä. Mutkattomuus ja valmentava työtapa on minulle luotevinta.

Suorat yhteystiedot: 
kaisa@operantti.fi tai puhelimitse 040 528 2869
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.