Hampaiden puhdistus Emmi-Pet hammasharjalla

Ultra-ääni puhdistus suoritetaan Emmi-pet hammasharjalla, joka liuottaa hammaskiven ja plakin koiran hampaan pinnalta ultraääni-impulssien avulla. Se ei tuota häiritsevää liikettä, tärinää tai ääntä. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin tuhotakseen bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin perinteisellä hammasharjalla ei pääse.

Hoito suojaa ikeniä, ehkäisee parodoniittia ja ientulehduksia sekä poistaa hammaskiveä, plakkia ja bakteereita hellävaraisesti. Hoito kestää noin 20 - 50min., riippuen koiran yhteistyökyvyistä ja hammaskiven määrästä. Hoitotulos kestää kahdesta kuukaudesta 10 kuukauteen riippuen kuinka herkästi koiralle hammaskiveä muodostuu.

Hoito tehdään ilman nukutusta tai rauhoitusta lääkkeettömästi, joten se sopii myös koirille, joiden hampaidenhoito nukutuksessa on estynyt iän tai sairauden vuoksi. Hoito sopii kaikille koirille, jotka antavat koskea suuhunsa ja hoitaa hampaitaan.

Emmi-Pet hammashoito ei korvaa eläinlääkärissä tehtävää hampaiden ja ikenien puhdistusta, mutta sillä pystytään hidastamaan hammaskiven kertymistä ja pidentämään näin lääkärikäyntien väliä. Jos suu ja hampaat ovat todella huonossa kunnossa suosittelen ensin käyntiä eläinlääkärissä.

Huomioithan sen, että koiran hampaisiin täytyy pystyä koskemaan. Jos olet epävarma hoidon onnistumisesta, niin varaa ensin tutustumisaika.

Mikäli koira ennakkotiedoista poiketen ei anna hoitaa hampaitaan, veloitetaan palvelusta normaali hinta varauksen mukaan.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.