Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen.
Ilmoittautumisehdot
Koira ei saa olla sairas tai pahasti vammautunut osallistuessaan kurssille. Rokotustodistus pyydetään tuomaan ensimmäiselle koulutuskerralle. Koirilla on oltava voimassa oleva kolmoisrokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvovirus) sekä raivotautirokotus (rabies). Poikkeuksena alla 12vk ikäiset pennut. 12vk täyttäneillä täytyy rokotusohjelma olla aloitettu. Kennelyskä (parainfluenssa) rokote on vapaaehtoinen.

Koiran omistaja on aina vastuussa koirastaan, sekä sen aiheuttamista, että sille sattuneista vahingoista. 

Hinnat sisältää arvonlisäveroa 24%

Peruutukset on tehtävä viimeistään 7vrk ennen kurssia, seminaaria tai luentoa. Ilmoittautumisen vahvistusviestissä on mukana linkki, jonka avulla peruutuksen saa tehtyä.  Aiemmin kuin 7vrk ennen kurssin, luennon tai seminaarin alkua tulleista peruutuksista, palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaisuudessaan tai laskua ei peritä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutettujen palveluiden hintoja ei palauteta. Voit aina myydä oman paikkasi eteenpäin. Muista silloin ilmoittaa vaihdoksesta ja uuden osallistujan yhteystiedot.
Koiran sairastuessa, lääkärintodistusta vastaan voidaan sopia korvaavasta opetuksesta tai palautetaan maksetut suoritukset käyttäjätilin saldolle kokonaisuudessaan tai niiden tuntien osalta, kun osallistuminen estyy. v

Yksityistuntien osalta sovitaan tavoitteet ja ohjauksen sisältö aina asiakkaan kanssa erikseen. Yksityisopetus maksetaan koulutuksen päätteeksi, maksutapana käy pankki- tai luottokortit. 

Jos osallistumis- tai peruutusehdoista on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä ennen ilmoittautumista