Hyvä ottaa huomioon ennen aloitusta
- Tarkista että koirasi rokotukset on voimassa.

- Kirjautuessasi www.operantti.fi sivustolle, löydät jatkossa kaikki Omat tiedot, ilmoittautumiset, laskut ja materiaalit samasta paikasta "Omat tiedot" otsikon alta.

- Saat sähköpostiin tarkemman koulutukseen osallitujien infoviestin 1-2vrk ennen koulutuksen aloitusta. Tässä viestissä myös ilmoitetaan vielä erikseen, tullaanko koulutustiloihin ensin sisälle ilman koiria, vai koirien kera. Joillain kursseilla/koulutuksissa ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan ilman koiria. Tästä on erillinen tieto myös kurssin/koulutuksen kuvauksessa. 

- Jos kurssiin sisältyy ennakkotehtäviä tai materiaalia, niin ne löytyy Omat tiedot > Materiaalit kohdasta. 

- Joillain kursseilla/koulutuksissa opetus ja harjoittelu voi tapahtua myös muualla kuin Operantin omissa tiloissa. Näistä on ilmoitettu erikseen ostamasi koulutuksen kuvauksessa ja saat sähköpostilla lisätietoa ennen koulutuksen aloitusta.

Yleinen info koulutuksiin osallistuville:

KURSSIVUORON ALKAESSA
Ryhmätuntien välissä on 10 minuutin siirtymäaika, eli odotathan ystävällisesti edellisten ryhmäläisten siirtymistä pois alueelta. Riittävä turvaväli ja etäisyys on tärkeä muistaa kaikkialla, näin myös vältytään ikäviltä kohtaamisilta.

KURSSILLE TARVITSET SEURAAVAT VARUSTEET
· Ensimmäiselle kerralle rokotuskortti mukaan
· Normaali mielellään leveä, ei kuristava panta tai valjaat.  
· Normaali hihna n.2-3m pitkä (ei kelatalutinta/flexiä)
· Paljon erimakuisia herkkupaloja, valmiiksi pieniksi paloiksi pilkottu
· Erilaisia leluja (pallo, narupallo tai/ja vetolelu, pehmolelu, tms)
· Kakkapusseja
· Vesikuppi
· Jos omistat naksuttimen, voit ottaa sen mukaan!
· Jokin pussukka vyötärölle, tai koulutusliivit johon saat herkkupalat kätevästi treeniä varten

MUUTA TÄRKEÄÄ
Ennen kurssille tuloa koiralla olisi hyvä olla hieman nälkä. Jos vatsa on valmiiksi täynnä, ruokapalkkio ei ole paras motivaatio tekemiseen sekä leikittäminen leluilla on tukalaa koiralle.
Koiran tai omistajan sairaustapauksissa ilmoitathan kurssiohjaajalle välittömästi, mikäli tulonne tämän vuoksi estyy.Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.