Korona info
Seuraamme koronaviruksen tiimoilta annettuja suosituksia ja toimenpiteitä ja jatkamme toimintaamme tehostetun hygienian turvin.

Koulutukset pidetään vaihdellen sisätiloissa ja ulkona. Kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja, joissa on max. 4 koirakkoa. (Pentuleikeissä max. 7 koirakkoa ja näyttelyiden minikurssi max. 4 koirakkoa)

  • Annamme asiakkaillemme korvauskerran niistä koulutuskerroista, joille he eivät pääse sairastumisen vuoksi osallistumaan. Toivomme tämän vähentävän ratkaisuja tulla jo maksetulle oppitunnille puolikuntoisena. Olethan siis yhteydessä kurssinvetäjääsi jos tunnet itsesi vähänkin sairaaksi. Ilmoittamasi sairauspoissa olon jälkeen löydät "omat tiedot" valikosta kohdan "koodit", jossa näkyy edun arvo ja koodi, jonka voit käyttää yksittäisten teematunnin maksamiseen. 
  • Desinfioittehan kädet tullessa ja mennessä. Kouluttaja avaa ovet valmiiksi koulutuksen alkaessa ja loppuessa, jotta ovien kahvoihin ei tarvitse koskea. Pyrithän välttämään myös koulutustilojen pintojen koskettamista.
  •  Hengityssuojaimia käytetään luoksepäästävyys- ja käsittelyharjoituksissa, sekä hierontapalveluissa. 
  • Toimintatapaamme kuuluvat reilu tilan antaminen koirakoille sekä pienet ryhmäkoot. Otetaan nyt vielä entistä enemmän tilaa ympärillemme. 
  • Teoriaosioissa hyödynnetään etäkoulutuksia.
  • Pysytellään kauempana toisitamme, eikä kätellä.

Pyrimme tarjoamaan turvallisia virikkeitä ja harjoittelun mahdollisuuksia poikkeusaikana. Moikkaillaan ja jutellaan kauempaa, saadaan tärkeitä sosiaalisia hetkiä, mutta turvallisen välimatkan päästä.

Terveisin Operantin väki
'
Päivitetty 27.4.2021
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.