Korona info
Seuraamme edelleen koronaviruksen tiimoilta annettuja suosituksia ja toimenpiteitä. Osa yrityksistä on jäänyt vapaaehtoiseen karanteeniin, ja osa jatkaa toimintaansa tehostetun hygienian turvin. Me päätimme sopeuttaa toimintaamme ja pohtia toimia, joilla voisimme palvella asiakkaitamme tässä haastavassa tilanteessa mahdollisimman vähäistä tartuntariskiä aiheuttaen.

Koulutukset pidetään vaihdellen sisätiloissa ja ulkona. Kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja, joissa on max. 4 koirakkoa. (Pentuleikit ja näyttelyiden minikurssi max. 6 koirakkoa)


  • Päädyimme antamaan asiakkaillemme korvauskerran niistä koulutuskerroista, joille he eivät pääse sairastumisen vuoksi osallistumaan. Toivomme tämän vähentävän ratkaisuja tulla jo maksetulle oppitunnille puolikuntoisena. 
  • Olethan siis yhteydessä kurssinvetäjääsi jos tunnet itsesi vähänkin sairaaksi. Ilmoittamasi sairauspoissa olon jälkeen löydät "omat tiedot" valikosta kohdan "koodit", jossa näkyy edun arvo ja koodi, jonka voit käyttää yksittäisten treenien maksamiseen. 
  • Desinfioidaan kädet tullessa ja mennessä. Kouluttaja avaa ovet valmiiksi koulutuksen alkaessa ja loppuessa, jotta ovien kahvoihin ei tarvitse koskea. Pyri välttämään myös koulutustilojen pintojen koskemista.
  •  Hengityssuojaimia käytetään luoksepäästävyys ja käsittely harjoituksissa, sekä hirontapalveluissa. 
  • Toimintatapamme on aina ollut reilu tilan antaminen koirakoille ja pienet ryhmät, mikä auttaa osaltaan myös tässä tilanteessa. Otetaan nyt vielä entistä enemmän tilaa ympärillemme. 
  • Tarjoamme nyt poikkeuksellisen paljon yksittäistreenejä, jotta teidän ei tarvitse sitoutua kursseihin. 
  • Lähdemme itse liikkeelle tarjoten yksittäistreenejä eri puolilla kaupunkia, että julkisen liikenteen varassa olevat pääsevät toivottavasti osallistumaan tunneille omilla kotikulmillaan. Tarjolla on mm. hihnakäytöstreenejä, ohitustreenejä ja arkitottelevaisuustreenejä.
  • Teoriaosioissa hyödynnetään Zoom kokouspalvelua, joka on osallistujalle ilmainen ohjelma. 
  • Lainalelut ja muutkin tarvikkeet jäävät hetkeksi pois käytöstä. Puhtausrutiiniimme on kuulunut mm. namimattojen ja aktivointilelujen pesu jokaisen käytön jälkeen, mutta nyt haluamme välttää myös meidän ihmisten tarvetta käsitellä samoja tavaroita.
  • Pysytellään kauempana toisitamme, eikä kätellä.

Emme tiedä kuinka pitkään tämä erikoistilanne tulee jatkumaan. Toivottavasti pystymme tarjoamaan turvallisia virikkeitä ja harjoittelun mahdollisuuksia tänä aikana. Moikkaillaan ja jutellaan kauempaa, saadaan sosiaalisia hetkiä, mutta turvallisen välimatkan päästä.

Terveisin Operantin väki
'
Päivitetty 13.10.2020 klo 08:33
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.