Yksityiskoulutus

ETÄOHJAUS PUHELIMITSE TAI VIDEOPUHELULLA

Tarjoamme koulutusneuvontaa myös etänä - puhelimitse tai videopuhelun välityksellä. Voimme käydä läpi arkitottelevaisuutta, lajikoulutusasioita, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista. Myös käytöshaasteisiin syventyminen onnistuu mainiosti, jos pystyt kuvailemaan ongelmatilanteen mahdollisimman yksityiskohtaisesti. 

Etäohjauksen hinnoittelu:
30min. 30€ ja 60min. 60€

YKSITYISOHJAUSTA PERINTEISESTI TAVATEN:

Yksityisohjauksen hinnoittelu:
Operantin koulutustiloissa: 20min. 20€, 30min. 30€, 40min. 40€  ja 60min. 60€
Kotikäynti Jyväskylän kaupungin alueella: 1. tunti 65€  Jatkokäynnit sopimuksen mukaan

Arkitottelevaisuutta, lajiharjoittelua, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista, kuinka haluttuja käytöksiä vahvistetaan ja saadaan ei toivottuja asioita vähenemään ja lopulta loppumaan. Jos yhteinen sävel puuttuu harrastaessa tai lenkkeillessä, niin suunnittelemme sopivat harjoitukset asioiden eteenpäin viemiseksi. Rakennetaan treenimotivaatiota ja tehdään arjesta ja yhdessä harrastamisesta molemmille mukavaa. ONGELMAKOIRAKOULUTUKSET:

Ongelmakoirakoulutuksissa pyydämme ensin täyttämään tämän linkin takaa löytyvän lomakkeen. Eläintenkouluttaja ottaa sen jälkeen yhteyttä ja sopii tarkemmin yhteistyöstä. 

Kun yhteistyöstä on sovittu, veloitetaan ongelmakoiraohjauksista:                                                                                       

Operantin koulutustiloissa: 1. tunti 65€ ja jatkotunnit 60€
Kotikäynti Jyväskylän kaupungin alueella: 1. tunti 75€ ja jatkotunnit 65€

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi eläintenkouluttajaan halutessasi yksityisohjaukseen ja kerro, minkä asian ympärille olisi tarpeen tehdä koulutussuunnitelma. 

Alla eläintenkouluttajien yhteystiedot ja erityisosaamisen alueet. Kouluttajien nimeä klikkaamalla pääset vielä tarkempaan esittelyyn.
Anne Mari Leppäniemi puh. 041 507 2511 annemari@operantti.fi > Koirien yksinjäämis ja eroahdistusasiat sekä käsittely- ja hoitotoimenpiteiden kouluttaminen, nosework, esine-etsintä, henkilöetsintä, kissa-asiakkaat.
Anne Nyrönen puh. 0400 921 211 anne@operantti.fi > Monikirjoiset ongelmakäytökset koirilla, suuntautunut eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnossa ongelmakoirien kouluttamiseen, herkät ja arat koira, ohitusongelmat, toko, nouto, esine-etsintä, jäljestyslajit, useamman koiran ohjaaminen
Elina Lepistö puh. 040 766 1284 elina@operantti.fi > Joutsan alueen asiakkaat, ns. taistelukoira - molossi rodut, rally-toko
Anna Autio puh. 040 192 7669 anna@operantti.fi > reaktiivisten/impulsiivisten koirien ohjaaminen, pk-metsäjälki, rally-toko, useamman koiran ohjaaminen.

KOTIKÄYNTEJÄ SISÄTILOISSA EMME PÄÄSÄÄNTÖISESTI TEE, VAIKKA KORONA RAJOITUKSIA ON PURETTU.
HARJOITELLAAN EDELLEEN ULKONA, MYÖS ASIAKKAAN KODIN LUONA, TAI OPERANTIN TILOISSA. 


Jyväskylän kaupunkialueella ei veloiteta kilometrikorvauksia. Pidempien ajomatkojen korvaus sovitaan tapauskohtaisesti kouluttajan kanssa. Voimme hyvin liikkua kotinne lähimaastoon.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.