Yksityiskoulutus
ETÄOHJAUS PUHELIMITSE TAI VIDEOPUHELULLA


Tarjoamme koulutusneuvontaa myös etänä - puhelimitse tai videopuhelun välityksellä. Voimme käydä läpi arkitottelevaisuutta, lajikoulutusasioita, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista. Myös käytöshaasteisiin syventyminen onnistuu mainiosti, jos pystyt kuvailemaan ongelmatilanteen mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Koulutusneuvontaamme sisältyy aina kirjalliset ohjeet.

Yksityiskoulutuksia tekee: Anne Mari Leppäniemi, Anne Nyrönen ja Marianne Kundert. Koirien yksinjäämis- ja eroahdistusasioissa sekä käsittely- ja hoitotoimenpiteiden kouluttamisessa teitä auttaa parhaiten Anne Mari Leppäniemi. Anne Mari ottaa vastaan myös esim. kissa-asiakkaita.

Etäohjauksen hinnoittelu:
30min. 30€  ja  60min. 60€

Ota yhteyttä suoraan haluamaasi eläintenkouluttajaan halutessasi yksityisohjaukseen ja kerro, minkä asian ympärille olisi tarpeen tehdä koulutussuunnitelma.

Anne Mari Leppäniemi puh. 041 507 2511 annemari@operantti.fi
Anne Nyrönen puh. 0400 921 211 anne@operantti.fi
Marianne Kundert puh. 040 844 1861 marianne@operantti.fi
Elina Lepistö puh. 040 766 1284 elina@operantti.fi
Anna Autio puh. 040 192 7669 anna@operantti.fiKOTIKÄYNTEJÄ SISÄTILOISSA EMME PÄÄSÄÄNTÖISESTI TEE, VAIKKA KORONA RAJOITUKSIA ON PURETTU.
KESÄN AJAN HARJOITELLAAN EDELLEEN ULKONA, MYÖS ASIAKKAAN KODIN LUONA, TAI OPERANTIN TILOISSA. YKSITYINEN KOULUTUSAIKA:
Arkitottelevaisuutta, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista, kuinka haluttuja käytöksiä vahvistetaan ja saadaan ei toivottuja asioita vähenemään ja lopulta loppumaan. Jos yhteinen sävel puuttuu harrastaessa tai lenkkeillessä, niin suunnittelemme sopivat harjoitukset asioiden eteenpäin viemiseksi. Rakennetaan treenimotivaatiota ja tehdään arjesta ja yhdessä harrastamisesta molemmille mukavaa.


Koulutusten hinnoittelu:
1. tunti 65€, seuraavat tunnit ja jatkokäynnit 55€/h
Jyväskylän kaupunkialueella ei veloiteta kilometrikorvauksia. Pidempien ajomatkojen korvaus sovitaan tapauskohtaisesti kouluttajan kanssa. Voimme hyvin liikkua kotinne lähimaastoon.

Lyhyemmät ajat:
20min 20€
30min 30€
40min 40€
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.