Yksityiskoulutus

Mihin tai kenelle yksityiskoulutus sopii?
Yksityisohjauksessa perehdymme syvemmin juuri Sinun ja koirasi arkeen, oppimistarpeisiin ja tavoitteisiin. Kokonaisvaltainen tilanteen arviointi mahdollistaa yksilöllisten ratkaisujen suunnittelun, sekä oma koulutushetki opiskelurauhan ja kouluttajan jakamattoman huomion. Tapaamisessa suunnittelemme sopivat harjoitukset koulutuksen eteenpäin viemiseksi, rakennetaan treenimotivaatiota ja tehdään yhteistyöstä teille molemmille mukavaa.


YKSITYISOHJAUS, Operantilla tavaten
Yksityisohjauksessa tavataan kouluttajan kanssa Operantilla tai sen ympäristössä. Yksityisohjaukset sopivat mainiosti mm. käytöshaasteiden käytännönharjoitteluun tai harrastelajien ja työtehtävien kouluttamiseen.

Yksityisohjauksen esitietolomake, maksaminen ja hinnoittelu
 • ESITIETOLOMAKE. Ajan varattuasi saat sähköpostitse vahvistuksen, jossa on linkki esitietolomakkeelle. Mikäli arjessa on useita haasteita, kannattaa esitiedot täyttää erityisen hyvin.
 • Yksityisohjauksen maksu suoritetaan varausvahvistuksen mukana tulleen maksulinkin kautta ennen tapaamista, tai tapaamisen päätteeksi pankkikortilla. (Ei käteismaksua). 
 • Hinnoittelu Operantilla tavaten 50min/80€ ;  30min/45€ ja 20min/30€
 • Kotikäyntinä Jyväskylän alueella sopimuksen mukaan 115€/50min
TEE VARAUS


ETÄOHJAUS, PUHELIMITSE TAI VIDEOPUHELULLA
Tarjoamme koulutusneuvontaa etänä - puhelimitse tai videopuhelun välityksellä. Etäohjauksessa voimme työstää esimerkiksi arkitottelevaisuutta, harrastelajien koulutusasioita, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai koulutustaitojen harjoittelua. Myös käytöshaasteisiin syventyminen onnistuu etäojauksessa mainiosti.

Etäohjauksen esitietolomake, maksaminen ja hinnoittelu
 • ESITIETOLOMAKE. Ajan varattuasi saat sähköpostitse vahvistuksen, jossa on linkki esitietolomakkeelle. Mikäli arjessa on useita haasteita, kannattaa esitiedot täyttää erityisen hyvin.
 • Maksu etäohjauksesta tehdään varausvahvistuksen mukana tulleen maksulinkin kautta ennen varausajankohtaa tai viimeistään ohjausajan aikana.
 • Hinnoittelu etäohjaus 30min/30€ ja 60min/60€
TEE VARAUS


kotikäynnit jyväskylän alueella 

Kotikäyntejä teemme pääsääntöisesti Jyväskylän kaupungin alueella. Kotikäyntimahdollisuutta voi tiedustella myös suoraan kouluttajalta sähköpostitse (etunimi (a) operantti.fi). Tarvittaessa liikumme asiakkaan luokse ja pidempien ajomatkojen korvaus sovitaan tapauskohtaisesti. Jyväskylän alueella ajomatkojen korvaus on sisällytetty hintaan.

Kotikäyntien esitietolomake, maksaminen ja hinnoittelu
 • Täytä varauksen jälkeen ESITIETOLOMAKE, jonka linkin saat vahvistussähköpostista. 
 • Maksu kotikäynnistä tehdään varausvahvistuksen mukana tulleen maksulinkin kautta ennen tapaamista tai tapaamisen yhteydessä pankkikortilla. (Ei käteismaksua)
 • Hinnoittelu Jyväskylän alueella 50min/115€
tee varaus

YKSITYISKOULUTUKSIA TEKEVIEN KOULUTTAJIEMME YHTEYSTIEDOT
Kouluttajan nimeä klikkaamalla pääset tarkempaan esittelyyn

ANNE MARI LEPPÄNIEMI puh. 041 507 2511 (jätäthän tekstiviestin) annemari(a)operantti.fi
 • Koirien yksinjäämis- ja eroahdistusasiat, käsittely- ja hoitotoimenpiteiden kouluttaminen, resurssiaggressiot, nosework, diabeteskoirat, esine-etsintä, henkilöetsintä, sienikoirat, kissat, naudat
ANNE NYRÖNEN puh. 0400 921 211 (soitto tai WhatsApp) anne(a)operantti.fi
 • Monikirjoiset ongelmakäytökset koirilla, suuntautunut eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnossa ongelmakoirien kouluttamiseen, herkät ja arat koira, ohitusongelmat, toko, nouto, esine-etsintä, jäljestyslajit, useamman koiran ohjaaminen.
ANNA AUTIO puh. 040 192 7669 anna(a)operantti.fi
 • Reaktiivisten/impulsiivisten koirien ohjaaminen, pk-metsäjälki, rally-toko, useamman koiran ohjaaminen
IINA VALKEAJÄRVI puh 050 3290 416 (jätäthän tekstiviestin) iina(a)operantti.fi
 • Perustottelevaisuus, ohitusongelmat, herkät ja arat koirat, nouto, nosework, jättirodut ja alkukantaiset rodut. Kanojen hoito, käsittely ja opettaminen
ELINA LEPISTÖ puh. 040 766 1284 elina(a)operantti.fi
 • Joutsan alueen asiakkaat, ns. taistelukoira - molossi rodut, rally-toko