Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin
Jyväskyläläisen Eläinpalvelu Operantin yrittäjinä ja koulutusohjaajina toimivat Anne Nyrönen, Anne Mari Leppäniemi sekä Iina Valkeajärvi. Koulutusohjaajina toimivat myös edellisten lisäksi eläintenkouluttajat Elina Lepistö ja Anna Autio.  Eläinpalvelu Operantilla on tarjolla myös koirahierontapalveluita, joita tuottavat koirahierojat Erika Hankalin ja Sanna Ketomäki

Kaikilla kouluttajillamme on omat erityistaitoalueensa ja intohimonsa ja näin ollen kurssivalikoimamme on varsin laaja! Teemme yksityisohjauksia niin tiloissamme kuin kotikäynteinä ja koulutamme koirien lisäksi esimerkiksi kissoja ja nautoja.

Haluamme auttaa löytämään jokaisesta eläimestä sen parhaimman version. Sen persoonalliset hienoudet ja vahvuudet. Auttaa löytämään kommunikaation solmukohtia, ratkaisemaan arjen ja harrastusten ongelmia. Olla ulkopuolisina silminä ja peilata näkyväksi niitä pieniä asioita, joilla on suuri merkitys. Auttaa löytämään uusia rutiineja ja paremmin toimivia käytäntöjä.

Mottomme on yhdessä oppien, mikä tarkoittaa eläimen ja omistajan yhteistä oppimatkaa uusien taitojen tavoittelussa ja kommunikaation parantamisessa, mutta myös meidän seitsämän ammattilaisen tavoitetta kehittyä ja oppia niin asiakkailtamme, yhteistyökumppaneiltamme kuin toisiltamme.

Haemme lisäarvoa tiiviistä keskinäisestä yhteistyöstä, sekä kattavasta yhteistyöverkostosta, jonka avulla palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja suurella sydämellä.

Olemme määrittäneet toiminnallemme seuraavat arvot, joilla kohtaamme asiakkaat – arvot, joiden kautta heijastelemme kaikkea toimintaamme ja tulevaa kehityssuuntaamme.


❤️ Henkinen ja fyysinen hyvinvointi niin ihmisillä kuin eläimillä
❤️ Omaehtoisuus ja valinnanvapaus
❤️ Avoimuus ja läpinäkyvyys
❤️ Turvallisuus ja vastuullisuus

Kurssien ja yksityiskoulutuksien lisäksi Eläinpalvelu Operantti tarjoaa yksittäisiä treenitunteja, luentoja, seminaareja ja vierailevien kouluttajien koulutuksia.

  • Huomioithan, että puoliso tai perheen jäsen voi myös osallistua samalla, yhdellä kurssihinnalla. Hinnoittelu on koirakohtainen. Tee vain yksi ilmoittautuminen!
  • Ohjeita opetukseen osallistuville löydät Kurssilaisten info -sivulta
Tule oppimaan positiivisessa seurassa! Yhdessä oppien!

Tavoitat meidät helposti sähköpostitse elainpalvelu@operantti.fi . Pyrimme vastaamaan viesteihin päivittäin. 
Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä myös suoraan kouluttajaan.

Eläinpalvelu Operantin tekijöiden suorat yhteystiedot


Anne
Nyrönen      puh. 0400 921 211,  anne (a) operantti.fi
Anne Mari
Leppäniemi puh. 041 507 2511,  annemari (a) operantti.fi
Iina
Valkeajärvi,               iina (a) operantti.fi
Erika Hankalin     puh. 040 7242796,   erika (a) operantti.fi
Anna Autio       puh.  040 192 7669   anna (a) operantti.fi
Elina Lepistö       puh.  040 766 1284   elina (a) operantti.fi
Sanna Ketomäki    puh.   040 7578945   sanna (a) operantti.fi


Koulutustilat ja myymälä Kirrinkuja 1, 40270 Palokka

Y-tunnus:  3085720-8
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.