Mari Kiiruneva
Koulutusohjaaja, eläintenkouluttajaopiskelija
Valmistuin Tampereen Koirahierojakoulusta kesällä 2013 ja aloitin huhtikuussa 2022 eläintenkouluttajaopinnot Kannuksen toimipaikassa. 

Elämääni rikastuttaa kolmen koiran kopla, kaksi kissavanhusta sekä pieni pässiporukka. Kaksitoistavuotias perulainen pappakoirani Iko on jo eläköitynyt rivakammasta menosta, mutta viisivuotias husky-malamuuttimix Kujo sekä parivuotias valkoinenpaimenkoira Karpo kulkevat mukanani harrastelemassa ja puuhastelemassa sitä sun tätä. 

Harrastuksissa meille tärkeintä on hauskanpito ja uuden oppiminen ilman suorituspaineita ja koirien ehdoilla. Sujuva arki ja saumaton yhteistyö ovat lähellä sydäntäni sekä omistajana että kouluttajana.

Koirajuoksu eli canicross on ykköslajimme - heti päämäärättömän metsissä samoilun jälkeen, siis. Kujo on vakaa, joskin hieman hidas luottoveturini, joten vahva ja vauhdikas Karpo tulee aikuistuttuaan olemaan erinomainen kirittäjä Kujon rinnalle. 

Kaksi nuorinta koiraani ovat opettaneet minulle valtavasti häiriöherkkien sekä vaikeasti motivoitavien koirien sielunelämästä. Pappakoiran kanssa taasen on kohdattu ja selätetty ongelmia kipukäytöksen sekä toisiin koiriin kohdistuvan resurssiaggressiivisuuden kanssa. Jokainen koira on yksilö, jokaisella on omanlaisensa käyttöjärjestelmä - se pitää vain oppia tuntemaan ja sillä pelaamaan.

Suorat yhteystiedot: 
mari@operantti.fi

Palvelut

Marin oikeudet
Yksityisohjaus kotikäynti - AT koirakko, 50min
Yksityisohjaus AT / EAT koirakko
Yksityisohjaus Operantin tiloissa - EAT, 50min
Yksityisohjaus Operantin tiloissa - AT, 50min
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.