Mari Kiiruneva
Eläintenkouluttaja AT
Valmistuin eläintenkouluttajaksi kesällä 2023, näyttöeläiminäni koira ja kissa. Olen myös suorittanut Tampereen Koirahierojakoulussa koirahierojan opinnot 2012-2013.

Nelijalkaisina ystävinä minulla on pari kissaa ja pari koiraa. Seniorikissat Kupo 15v ja Obelix 12v harjoittelevat kanssani mielenvirkistykseksi enemmän ja vähemmän hyödyllisiä temppuja. Koirani, viisivuotias husky-malamuuttimix Kujo sekä parivuotias valkoinenpaimenkoira Karpo, kulkevat mukanani harrastelemassa ja puuhastelemassa sitä sun tätä.

Harrastuksissa meille tärkeintä on hauskanpito ja uuden oppiminen ilman suorituspaineita ja koirien ehdoilla. Sujuva arki ja saumaton yhteistyö ovat lähellä sydäntäni sekä omistajana että kouluttajana.

Koirajuoksu eli canicross on suosikkilajimme - heti päämäärättömän metsissä samoilun jälkeen, siis. Kujo on vakaa, joskin hieman hidas luottoveturini, ja vahvasta ja vauhdikkaasta Karposta on muodostunut erinomainen kirittäjä Kujon rinnalle. 

Kaksi nuorinta koiraani ovat opettaneet minulle valtavasti häiriöherkkien sekä vaikeasti motivoitavien koirien sielunelämästä. Edesmenneen pappakoirani Ikon kanssa taasen kohdattiin ja selätettiin ongelmia kipukäytöksen sekä toisiin koiriin kohdistuvan resurssiaggressiivisuuden kanssa. Jokainen koira on yksilö, jokaisella on omanlaisensa käyttöjärjestelmä - se pitää vain oppia tuntemaan ja sillä pelaamaan.


Suorat yhteystiedot: 
mari@operantti.fi

Palvelut

Yksityisohjaus kotikäynti - AT koirakko, 50min
Yksityisohjaus AT / EAT koirakko
Yksityisohjaus Operantin tiloissa - AT, 50min
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.