Mari Kiiruneva
Eläintenkouluttaja AT

Valmistuin eläintenkouluttajaksi kesällä 2023, näyttöeläiminäni koira ja kissa. Olen myös suorittanut Tampereen Koirahierojakoulussa koirahierojan opinnot 2012-2013.

Nelijalkaisina ystävinä minulla on kolme koiraa ja pari seniorikissaa. Husky-malamuuttimix Kujo (11/2017) sekä valkoisetpaimenkoirat Karpo (02/2021) ja Gösta Pasanen (10/2023), kulkevat mukanani harrastelemassa ja puuhastelemassa sitä sun tätä. Pappakissani Kupo (02/2008) ja Obelix (12/2010) harjoittelevat kanssani eläkepäivien ratoksi ja mielenvirkistykseksi enemmän ja vähemmän hyödyllisiä temppuja.

Harrastuksissa meille tärkeintä on hauskanpito ja uuden oppiminen ilman suorituspaineita ja koirien ehdoilla. Sujuva arki ja saumaton yhteistyö ovat lähellä sydäntäni sekä omistajana että kouluttajana.

Koirajuoksu eli canicross on suosikkilajimme - heti päämäärättömän metsissä samoilun jälkeen, siis. Kujo on vakaa, joskin hieman hidas luottoveturini, ja vahvasta ja vauhdikkaasta Karposta on muodostunut erinomainen kirittäjä Kujon rinnalle. 

Nuorimmat koirani ovat opettaneet minulle valtavasti häiriöherkkien sekä vaikeasti motivoitavien koirien sielunelämästä. Edesmenneen pappakoirani Ikon kanssa taasen kohdattiin ja selätettiin ongelmia kipukäytöksen sekä toisiin koiriin kohdistuvan resurssiaggressiivisuuden kanssa. Jokainen koira on yksilö, jokaisella on omanlaisensa käyttöjärjestelmä - se pitää vain oppia tuntemaan ja sillä pelaamaan.


Suorat yhteystiedot: 
mari@operantti.fi
helmikuu
maaliskuu
huhtikuu

Palvelut

Yksityisohjaus kotikäynti - AT koirakko, 50min
Yksityisohjaus AT / EAT koirakko
Yksityisohjaus Operantin tiloissa - AT, 50min