Usein kysyttyä

Voiko juoksuinen narttu osallistua?
Kyllä voi, juoksupöksyt täytyy olla puettuna.

Mitkä rokotukset koiralla täytyy olla?
Kolmoisrokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvovirus) sekä raivotautirokotus (rabies).
Pentutunneille tulevilta, 12vk täyttäneiltä katsotaan myös että rokotusohjelma on aloitettu, vaikkei kaikkia tehosterokotuksia ole välttämättä vielä annettu.
Alle 12vk ikäiset voivat myös osallistua, vaikkei rokotusohjelmaa ole vielä aloitettu.
Kennelyskä (parainfluenssa) rokote on vapaaehtoinen mutta erittäin suositeltava.

Voiko muutkin perheen jäsenet tulla mukaan kursseille?
Kyllä voi.  Yksityiskoulutukseen, pentuleikkeihin ja kursseille ei erillistä ilmoittautumista muille perheen jäsenille tarvitse tehdä, eikä perheen muiden jäsenien osallistuminen maksa erikseen. 

Mistä löydän laskun koulutuksesta, jos en ole sitä vielä saanut?
Kirjaudu operantti.fi sivustolle, löydät laskut 'Omat tiedot' valikosta, josta valitaan 'ilmoittautumiset'.  Näet kaikki ilmoittautumiset ja tiedon onko koulutus jo maksettu. Klikkaamalla varatun kurssin/koulutuksen nimeä pääset ilmoittautumisen tarkempiin tietoihin sekä maksamaan laskun. 

Maksupalveluiden välittäjänä toimii Paytrail.

Paljonko laskulla on maksuaikaa?
Lasku muodostuu heti ilmoittautuessasi ja eräpäivä on 7vrk ennen koulutuksen aloitusta.

Voiko kursseja/koulutuksia maksaa liikunta- tai virike eduilla?
ePassi, Smartum ja Edenred käy maksuvälineenä osaan koulutuksista mm. dobo, canicross, jäljestäminen ja hoopers. Liikuntaedun käydessä maksuvälineeksi, lukee tämä tieto ko. koulutuksen tiedoissa. 
HUOM. Maksuvälineenä EI käy liikunta- tai virikesetelit, ainoastaan mobiili tai verkkomaksut. Varasin yksityisohjauksen/yksityistunnin tai koiralle hieronnan, miten maksan palvelun?
Palvelut voi maksaa kuten koulutukset muutoinkin, käyttäen Paytrailin maksupalvelua tai paikan päällä pankkikortilla. 

Mitä jos koira sairastuu?
Ilmoita mahdollinen poissaolo koulutuksen vetäjälle.  Eläinlääkärin yhteenvetoa näyttämällä olet oikeutettu 18€ arvoiseen etukoodiin, kutakin poissaolo tuntia kohden.

Saako hyvitystä jos ei pääse kaikille koulutuskerroille?
Ei saa, ellei ole kyse koiran sairastumisesta. 

Sain sairastumisen korvauksena 'koodin', joka näkyy myös Omat tiedot valikossa 'koodit' otsikon alla. Mihin voin sen käyttää?
Treenien irtotunnit valikoimasta voit valita haluamasi sopivan tunnin. Varauksen yhteydessä saat ehdotuksen tunnin maksamisesta koodilla. Hyväksy koodilla maksaminen ja yksittäinen treenitunti hyvittyy saamasi koodin arvolla.

Maksoin koulutuksen 'korvauskoodilla' ja en päässyt osallistumaan, saanko uuden koodin?
Et saa, vaikka kyseessä olisi sairastuminen. 

Miten voin perua ilmoittautumisen tai mistä tiedän onko ilmoittautumisen peruminen onnistunut?
Kirjaudu operantti.fi sivustolle samoilla tunnuksilla (sähköpostiosoitteella) kun mitä olet käyttänyt ilmoittautuessasi. Löydät Omat tiedot osiosta kaikki ilmoittautumiset ja samasta paikasta pääset perumaan haluamasi osallistumisen. Peruutus on tehtävä viimeistään 7vrk ennen koulutuksen alkua, muutoin koulutus on maksettava kokonaisuudessaan. Koulutuksen tila "varattu" vaihtuu tämän jälkeen tilaksi "peruutettu". 

HUOM. Liikuntaedulla maksettu koulutus on peruttava ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Liikuntaedun summaa emme voi muuttaa käyttäjätilille saldoksi, joka käy kaikkiin palveluihin. Summa on palautettava ko. edun välityspalveluun.

Mitä jos olen jo maksanut laskun ja perun koulutuksen vähintään 7vrk ennen koulutuksen alkua?
Peruutuksen jälkeen maksamasi suoritus siirtyy automaattisesti saldoksi, jota voit käyttää myöhempien koulutuksien maksamiseen.  Saldotieto löytyy "Omat tiedot" valikosta otsikon "Maksut" alta.  Jos haluat suorituksen makettavaksi takaisin tilillesi, perimme 5€ toimistomaksun.

Mistä löydän koulutuksen tiedot, treenipäivät ja materiaalin?
Kirjautuessasi www.operantti.fi sivustolle, löydät jatkossa kaikki Omat tiedot, ilmoittautumiset, laskut ja materiaalit (jos koulutus pitää sisällään materiaalia) samasta paikasta "Omat tiedot" otsikon alta.

Haluamaani koulutukseen ei ole juuri nyt sopivia paikkoja tarjolla, miten saan tietää uusista koulutuksista?
Kirjaudu ensin Operantin sivuille ja käy sitten klikkaamassa koulutuksen otsikon viereistä kirjanmerkkiä. Saat automaattisesti sähköpostiin tiedon, kun uusia kursseja julkaistaan.
Saan ilmoituksia sähköpostiini uusista kursseista, kuinka saan nämä loppumaan?
Kirjaudu Operantin kotisivuille, mene 'omat tiedot' valikkoon ja valitse vasemmassa laidassa olevista otsikoista 'ilmoituksia'. Täältä pääset hallitsemaan ilmoituksia, joita tulee julkaistuista koulutuksista.

Saat sähköpostiin tarkemman koulutukseen osallitujien infoviestin 1-2vrk ennen koulutuksen aloitusta. Tässä viestissä myös ilmoitetaan vielä erikseen, tullaanko koulutustiloihin tai alueelle ensin sisälle ilman koiria, vai koirien kera. Infoviesteissä lukee myös jos treenipaikka ilmoitetaan sms tai whatsapp viestillä. Joillain kursseilla/koulutuksissa ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan ilman koiria. Tästä on erillinen tieto myös kurssin/koulutuksen kuvauksessa.

YHTEYSTIEDOT
Anne Nyrönen   anne (a) operantti.fi   0400 921 211  
Anne Mari Leppäniemi   annemari (a) operantti.fi   041 507 2511 (jätäthän viestin) 
Iina Valkeajärvi   iina (a) operantti.fi  
Erika Hankalin   erika (a) operantti.fi   040 7242796  
Anna Autio   anna (a) operantti.fi   040 192 7669  
Elina Lepistö   elina (a) operantti.fi   040 766 1284  
Sanna Ketomäki   sanna (a) operantti.fi   040 7578945  
Anu Kankkunen   anu (a) operantti.fi
Milla Mäkinen milla (a) operantti.fi 040 174 1587
Essi Vaajaniemi essi (a) operantti.fi
Kaisa Tolvanen kaisa (a) operantti.fi 040 5282869 
Mari Kiiruneva mari (a) operantti.fi
Tiina Kajala tiina (a) operantti.fi

Koulutustilat ja myymälä
Kirrinkuja 1, 40270 Palokka