Varausehdot

Ryhmäkoulutuksien varausehdot:

Koira ei saa olla sairas tai pahasti vammautunut osallistuessaan koulutuksiin.

Rokotustodistus pyydetään tuomaan ensimmäiselle koulutuskerralle. Koirilla on oltava voimassa oleva kolmoisrokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvovirus) sekä raivotautirokotus (rabies). Poikkeuksena alla 12vk ikäiset pennut. 12vk täyttäneillä täytyy rokotusohjelma olla aloitettu. Kennelyskä (parainfluenssa) rokote on vapaaehtoinen.

Koiran omistaja on aina vastuussa koirastaan, sekä sen aiheuttamista, että sille sattuneista vahingoista.

Hinnat sisältää arvonlisäveroa 24%

Peruutukset on tehtävä viimeistään 7vrk ennen kurssia, seminaaria tai luentoa. Peruutus on tehtävä kirjautumalla operantti.fi sivuille, viimeistään 7vrk ennen koulutuksen aloituspäivää. Tämän jälkeen peruuttaminen ei onnistu ja koulutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Aiemmin kuin 7vrk ennen kurssin, luennon tai seminaarin alkua tulleista peruutuksista laskua ei peritä.
Jos maksoit koulutuksen ja perut ilmoittautumisen, viimeistään 7vrk. ennen koulutuksen alkua, kirjautuu maksamasi suoritus saldolle.
Saldoa voit käyttää myöhemmin koulutuksien maksamiseen. Saldon palautuksesta omalle pankkitilille veloitamme 5€ toimistomaksun.

Koiran sairastuessa pitkä-aikaisesti, lääkärintodistusta vastaan voidaan sopia korvaavasta opetuksesta tai palautetaan maksetut suoritukset käyttäjätilin saldolle, niiden tuntien osalta kun osallistuminen estyy. Yksittäinen poissa olo korvataan etukoodilla, jonka arvo on 18€.

Jos olet maksanut koulutuksen 'korvauskoodilla' jonka olet saanut jostain muusta poissa olosta ja joudut jälleen jättäytymään pois tunnilta, ei 'korvauskoodia' anneta uudelleen.

Jos osallistumis- tai peruutusehdoista on jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä ennen ilmoittautumista

päivitetty 25.4.2022Yksityispalveluiden varausehdot: 

Koira ei saa olla sairas tai pahasti vammautunut.

Rokotustodistus pyydetään tuomaan ensimmäisellä tapaamisella.
Koirilla on oltava voimassa oleva kolmoisrokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvovirus) sekä raivotautirokotus (rabies). Poikkeuksena alla 12vk ikäiset pennut. 12vk täyttäneillä täytyy rokotusohjelma olla aloitettu. Kennelyskä (parainfluenssa) rokote on vapaaehtoinen.

Koiran omistaja on aina vastuussa koirastaan, sekä sen aiheuttamista, että sille sattuneista vahingoista.

Palvelut maksetaan tapaamisen yhteydessä yhteydessä pankki- tai luottokortilla.

Palveluiden hinnat sisältävät aina arvonlisäveroa 24%, elintarvikkeet ja eläinrehut alv. 14%.

Peruutukset on tehtävä viimeistään 24h ennen palveluajan kohtaa. Alle 24h ennen palveluajankohtaa tapahtuvan äkillisen sairastumisen ja siitä johtuvan peruuntumisen vuoksi, otathan yhteyttä heti kun mahdollista henkilöön, jonka kanssa olet yksityispalvelusta sopinut.

Yksityispalveluiden osalta sovitaan tavoitteet, ohjauksen- tai hoitotoimenpiteen sisältö asiakkaan kanssa erikseen.

Jos osallistumis- tai peruutusehdoista on jotain kysyttävää, niin otathan yhteyttä.Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.