Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin

Jyväskyläläinen Eläinpalvelu Operantti on yhdistelmä ammattikoulutuksen tuomaa eläinten hyvinvoinnin tuntemusta, käyttäytymisen muokkaamisen osaamista, positiivista lajiharrastamista ja viihtyisää yhdessäoloa. "Eläintenkouluttaja on eläimen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Eläintenkouluttaja perehtyy eläinten käyttäytymiseen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä oppimisen lainalaisuuksiin ja eläinten kouluttamiseen.", Suomen eläintenkouluttajat ry.

Operantin yrittäjinä toimivat Anne Nyrönen, Anne Mari Leppäniemi, Iina Valkeajärvi ja Anna Autio, joiden lisäksi tiimi koostuu useista ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajista ja eläinalan ammattilaisista. Tarkemmat esittelyt Operanttilaisista löydät Tiimimme-osiosta. Aktiivisilla koulutusohjaajillamme on omat erityistaitoalueensa ja lajiharrastuksensa, joten arkitaitojen rinnalla lajiharrastustarjontamme on varsin laaja. Täydennämme tiimiämme myös harrastelajien erityisosaajilla, sekä pyrimme kutsumaan mielenkiintoisia vierailijoita tuomaan uusia tuulahduksia seminaareina, luentoina ja teemapäivinä.

Operantin katon alta löydät koulutuspalveluiden ohella koiran hyvinvointia tukevia palveluita, kuten miellyttävään hoitokokemukseen panostavaa koirahierontaa. Koulutuspalvelut koostuvat monipuolisesta kurssitarjonnasta, joustavista irtotunneista ja yksilölliseksi räätälöidyistä yksityisohjauksista. Yksityisohjauksissa on mahdollista paneutua eläinyksilön arjen haasteisiin tai opiskella omaan aikatauluun sopivasti haluamiansa taitoja ammattilaisen ohjauksessa. Yksityisohjaus voidaan toteuttaa toimitiloissamme tai kotikäynteinä. Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme myös muiden eläinten, esimerkiksi kissojen ja nautojen kouluttamista. Ammattilaisina olemme jäseninä Suomen eläintenkouluttajat ry:ssä ja työskentelymme pohjautuu sen eettisiin sääntöihin, jotka löydät täältä  https://www.elaintenkouluttajat.com/yhdistys/463-2/.

Tule oppimaan positiivisessa seurassa! Yhdessä oppien!


Tavoitat meidät helposti sähköpostitse elainpalvelu (a) operantti.fi
Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä myös suoraan kouluttajaan.

Operanttilaisten  suorat yhteystiedot

Anne Nyrönen   anne (a) operantti.fi   0400 921 211  
Anne Mari Leppäniemi   annemari (a) operantti.fi   041 507 2511 (jätäthän viestin)
Iina Valkeajärvi   iina (a) operantti.fi  
Erika Hankalin   erika (a) operantti.fi   040 7242796  
Anna Autio   anna (a) operantti.fi   040 192 7669  
Elina Lepistö   elina (a) operantti.fi   040 766 1284  
Sanna Ketomäki   sanna (a) operantti.fi   040 7578945  
Anu Kankkunen   anu (a) operantti.fi
Milla Mäkinen milla (a) operantti.fi 041 174 1587
Kaisa Tolvanen kaisa (a) operantti.fi   040 528 2869
Essi Vaajaniemi essi (a) operantti.fi
Mari Kiiruneva mari (a) operantti.fi
Tiina Kajala tiina (a) operantti.fi

Koulutustilat ja myymälä

   Kirrinkuja 1, 40270 Palokka
Y-tunnus:  3085720-8