Yksityiskoulutus

Varaa aikasi henkilökohtaiseen ohjaukseen Operantin tiloissa tai etätapaamiseen täältä:


YKSITYISOHJAUSTA OPERANTIN KOULUTUSTILOISSA TAVATEN


Yksityisohjauksessa perehdymme syvemmin juuri Sinun ja koirasi arkeen, oppimistarpeisiin ja tavoitteisiin. Kokonaisvaltainen tilanteen arviointi mahdollistaa yksilöllisten ratkaisujen suunnittelun, sekä oma koulutushetki opiskelurauhan ja kouluttajan jakamattoman huomion. Yksityisohjauksessa on mahdollista käydä läpi arkitottelevaisuutta, käytöshaasteita, harrastelaji- tai työtehtävien harjoittelua, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista. Harjoitellaan yhdessä kuinka haluttuja käytöksiä vahvistetaan, sekä saadaan ei-toivottuja tilanteita vähenemään. Tapaamisessa suunnittelemme sopivat harjoitukset koulutuksen eteenpäin viemiseksi, rakennetaan treenimotivaatiota ja tehdään yhteistyöstä teille molemmille mukavaa.

Ajan varattuasi saat sähköpostitse vahvistuksen, jossa on linkki esitietolomakkeelle. Mikäli arjessa on useita haasteita, kannattaa esitiedot täyttää erityisen hyvin.


Yksityisohjauksen hinnoittelu: 50min 70€ / 30min. 45€ / 20min. 30€ 
Maksu suoritetaan tapaamisen päätteeksi pankkikortilla. (Ei käteismaksua)

TEE VARAUS

ETÄOHJAUS PUHELIMITSE TAI VIDEOPUHELULLA

Tarjoamme koulutusneuvontaa myös etänä - puhelimitse tai videopuhelun välityksellä. Etäohjauksessa voimme työstää esimerkiksi arkitottelevaisuutta, harrastelajien koulutusasioita, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai koulutustaitojen harjoittelua. Myös käytöshaasteisiin syventyminen onnistuu etäojauksessa mainiosti.

Ajan varattuasi saat sähköpostitse vahvistuksen, jossa on linkki esitietolomakkeelle. Mikäli arjessa on useita haasteita, kannattaa esitiedot täyttää erityisen hyvin.

Etäohjauksen hinnoittelu:
30min. 30€ ja 60min. 60€
Etäohjauksen päätteeksi lähetämme maksulinkin matkapuhelimeesi sms viestillä. (Ei sähköpostilaskua)

TEE VARAUS


MIKÄLI TOIVEENA ON KOTIKÄYNTI, OTA SUORAAN YHTEYTTÄ HALUAMAASI KOULUTTAJAAN:

Alla eläintenkouluttajien yhteystiedot ja erityisosaamisalueet. Kouluttajien nimeä klikkaamalla pääset vielä tarkempaan esittelyyn.

Anne Mari Leppäniemi puh. 041 507 2511 annemari@operantti.fi > Koirien yksinjäämis ja eroahdistusasiat, käsittely- ja hoitotoimenpiteiden kouluttaminen, resurssiaggressiot, nosework, esine-etsintä, henkilöetsintä, sienikoirat, kissat, naudat
Anne Nyrönen puh. 0400 921 211 anne@operantti.fi > Monikirjoiset ongelmakäytökset koirilla, suuntautunut eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnossa ongelmakoirien kouluttamiseen, herkät ja arat koira, ohitusongelmat, toko, nouto, esine-etsintä, jäljestyslajit, useamman koiran ohjaaminen
Elina Lepistö puh. 040 766 1284 elina@operantti.fi > Joutsan alueen asiakkaat, ns. taistelukoira - molossi rodut, rally-toko
Anna Autio puh. 040 192 7669 anna@operantti.fi > reaktiivisten/impulsiivisten koirien ohjaaminen, pk-metsäjälki, rally-toko, useamman koiran ohjaaminen
Iina Valkeajärvi puh 050 3290 416 iina@operantti.fi > Mm. perustottelevaisuus, ohitusongelmat, herkät ja arat koirat, nouto, nosework, jättirodut ja alkukantaiset rodut. Kanojen hoito, käsittely ja opettaminen.


EMME PÄÄSÄÄNTÖISESTI TEE KOTIKÄYNTEJÄ SISÄTILOISSA KORONARAJOITUSTEN PURKAMISESTA HUOLIMATTA JA ASIAKKAAN KOTIYMPÄRISTÖSSÄ HARJOITTELUSSA SUOSITAAN ULKONA HARJOITTELUA.
Tarvittaessa liikumme asiakkaan luokse ja pidempien ajomatkojen korvaus sovitaan tapauskohtaisesti.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.