Koirien lihashuolto- ja hyvinvointi palvelut

Eläinpalvelu Operantin kautta saat koirallesi laadukkaat hieronta- ja lihashuoltopalvelut, sekä monipuolisia hyvinvointipalveluita. Panostamme erityisesti koiran rentoon ja miellyttävään kokemukseen hoitotilanteesta. Löydät lisätietoa koirahieronnasta klikkaamalla tästä: milloin koira hyötyisi hieronnasta?


koirahieronnan tutustumiskäynti tai puolikas aika
Tutustumiskäyntiä suositellaan totutteluksi ensikertalaiselle tai uusia tiloja ja ihmisiä jännittäville koiralle. Puolikkaan ajan kesto on 20-40 min tuotteesta riippuen. Tämä soveltuu hyvin myös alle 12kk ikäisille koirille.


Koirahieronta kokonainen aika
Kokonainen aika soveltuu jo käsittelyyn tottuneille koirille, ja sen kesto on tuotteesta riippuen 50-70min. 


Muut hyvinvointipalvelut
Sannalla tarjolla myös muita hyvinvointipalveluita:
  • HANDY CURE LAASEROINTI soveltuu yksittäisenä palveluna erityisesti tilanteisiin jolloin hierontaa ei suositella esim. haavat ja kiristävät arvet, kovat nivelkivut, tulehtuneet nivelet ja lihakset sekä revähdykset.  Myös lisäpalveluna pehmytkudoksien lämmittämiseen ennen hierontaa. Laser-hoito parantaa paikallista verenkiertoa, mikä vähentää oleellisesti hapenpuutetta samalla lievittäen kipua. Laseroinnissa käytetään Handy Cure -laseria (hoitavalaser.fi).
  • RAAKARUOKINTANEUVONTA paneutuu yhteen koiran hyvinvoinnin peruspilareista, sen ruokintaan. Ravinto ja suoliston hyvinvointi haijastuvat paitsi koiran ihoon ja kehon toimintaan, myös käyttäytymiseen. Raakaruokintaneuvonnassa käydään läpi yksilöllisesti koirayksilön ruokintavaliota ja siihen ehdotettuja muutoksia.


Teitä palvelevat koirahierojamme Erika Hankalin ja Sanna Ketomäki.
Varaa aikasi täältä valitsemalla ensin palvelu ja sitten vapaa aika.

Varaukset Erika  Varaukset Sanna 

Lisätietoja ja suorat yhteydenotot
Erika Hankalin erika (a) operantti.fi tai puh. 040 724 2796
Sanna Ketomäki (a) operantti.fi tai puh. 040 757 8945

Siirräthän koirasi hieronta-aikaa, mikäli koet flunssan oireita.