Erika Hankalin
Koirahieroja, Koiran ravintoterapeutti

Hei,
Olen Erika ja valmistuin koirahierojaksi heinäkuussa 2008 Tampereen Urheiluhierojakoulusta viidenneltä vuosikurssilta opettajana Niina Puputti. Koulutuksen laajuus oli 77 opintopistettä eli n. 51 opintoviikkoa. Koulutus koostui 400 lähiopetustunnista, kolmesta työharjoittelujaksosta, projektikoirahieronnoista (väh. 100 h) kotipaikkakunnalla, asiakashieronnoista koululla sekä etätehtävistä. Työharjoittelupaikkani olivat Keski-Suomen Pieneläinklinikka, Eläinklinikka Otso sekä Activa.
Koska olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kaikesta mitä siihen liittyy,  opiskelin Koiran ravintoterapeutiksi lisätäkseni tietämystä.
Ensirakkauteni koiriin alkoi jo alle kouluikäisenä, kun mummolaan saapui saksanpaimenkoira Ariel. Ensimmäisen oman koiran kohdalla kiinnostus kohdistui berninpaimenkoiraan ja niiden valloittava olemus vei sydämeni mennessään. Yritykseni nimi juontaakin juurensa kahdesta minun ensimmäisestä bernistä, Kingistä ja Kamusta.
Tähän mennessä hierottavien koot ovat vaihdelleet chihuahuasta mastiffiin. Eläinten kanssa työskentely on mielenkiintoista, mutta vaativaa. Jokainen päivä tuo tullessaan jotain uutta. Ja opittavaa riittää.
Suorat yhteystiedot:
erika@operantti.fi tai puhelimitse 040 7242796
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Palvelut

Koirahieronta, Erika
Puolikas aika, käynyt jo aiemmin 30min
Kokonainen aika, ensikertalainen 60min
Kokonainen aika, käynyt jo aiemmin 50min
Koiran kehon tsekkaus 20min