Sanna Ketomäki
Koirahieroja AT
Olen Sanna, ammattitutkinnon suorittanut Koirahieroja. Olen ollut eläinten kanssa tekemisissä koko elämäni. 6-vuotiaana sain ensimmäisen kauan toivomani ikioman lemmikin, Nöpö-gerbiilin, ja siitä lähtien elämässäni on ollut kaikenmoista karvakorvaa deguista poniin ja akvaariokaloihin. Harrastin pienestä pitäen myös aktiivisesti naapureiden koirien lenkittämistä.

Valmistuin liikunnanohjaajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta 2004, ja opintojen ohessa kävin valinnaisen hierontakurssin. Ihmisten fysiologia ja anatomia on siis tuttua jo useiden vuosien ajalta. Olen entinen pikajuoksija sekä bodyfitness-kilpailija ja oman kropan toimintaa on tullut testattua monenlaisissa tilanteissa ja olosuhteissa. Nykyisin kilpailen voimapunnerruksen parissa SM-tasolla joten lihashuolto ja sen tärkeys on elämässäni läsnä päivittäin myös omalla kohdallani.

Elämäntilanteeni mahdollisti opiskelemaan lähtemisen, ja päätinkin suunnata eläinalalle ja koirahierojaksi. Suurimpana motivaattorina alanvaihdolle ovat omat kolme Maailman Rakkainta karvakorvaani, joille haluan taata mahdollisimman hyvät elinolosuhteet monipuolisen liikunnan, terveellisen ravinnon sekä kehonhuollon avulla.

Olen lihashuollon ja toimintakyvyn säilyttämisen lisäksi erittäin kiinnostunut koirien ravitsemuksesta ja sen vaikutuksesta koiran terveyteen ja pitkään ikään. Myös erilaiset arkiset haasteet, ohitusongelmat, reaktiivinen käytös sekä resurssiaggressiivisuus ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi oman lauman kanssa eläessä.

Perheeseeni kuuluu mittelspitzin ja Virosta pelastetun katukoiran kohta 15 vuotias rakkaudenhedelmä Leevi, sekä kaksi käyttölinjaista saksanpaimenkoiraurosta joista vanhemmalla on työkoiratausta. Nuoremman kanssa harrastan rallytokoa. Koko lauman päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluvat metsäretket. Lisäksi meiltä löytyy parikymmentä kania, joten touhua riittää tämän orkesterin parissa!

Työssäni koirahierojana kohtaan jokaisen koiran omana yksilönään ja etenen hieronnassa koiran ehdoilla. Koiran ei tarvitse osata maata liikkumatta kyljellään hoidon ajan, vaan hierontaa voidaan tehdä tuloksellisesti myös istuvalle tai seisovalle koiralle. Hieronnan lisänä ja tukena käytän Handy Cure-laseria (hoitavalaser.fi) sekä mobilisointia eli liikehoitoa. Teen myös koirien kynsienleikkuita.

Lämpimästi tervetuloa kaikenkarvaiset kaverit!

Suorat yhteystiedot:
sanna@operantti.fi tai puhelimitse 040 757 8945marraskuu
joulukuu

Palvelut

Tutustumiskäynti 20min.
Koirahieronta 50min.
Laserointi 20min.
Laserointi 10min.
Kynsien leikkaus 20min.
Kynsien leikkaus 20min.
Hampaiden puhdistus ultra-äänellä 50min.
Ruokintaneuvonta 30min.
Ruokintaneuvonta 60min
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.