Arjen sankareiden keskiviikko 28.12.   
Keskiviikko on arjen sankareiden, eli kaikkien koirien päivä!

Maksuttomat tietoiskut   
Maksuttomissa 15-20 minuutin tietoiskuissa pääset kuulemaan niin pentujen kuin aikuisten koirien tärkeimmistä taidoista, sekä siitä, miten ongelmallisia käytöksiä lähdetään ratkomaan.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Ryhmätunnit   
Päivässä on ryhmätunteja kohteiden monipuolisesta käytöstä ja arjen taitojen puuharastirata!
Esimerkiksi kuonon erilaiset kosketukset tai tassujen kohdennukset tiettyyn paikkaan auttavat monessa tilanteessa hoitotoimenpiteistä harrastuslajeihin. Leikkimielisillä puuharastiradoilla pääset harjoittelemaan ja testaamaan koirasi kanssa arjen perustaitojen sujuvuutta. Tervetuloa kokeilemaan!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Yksityisohjaukset   
Tarjolla on myös 20 minuutin yksityisohjausaikoja! Pennun kanssa käymme läpi haluamaasi aihetta. Pennulle tai aikuiselle koiralle hihnakäytöstä, jos koira esim. vetää hihnassa tai haluaisi tervehtiä kaikkia.

30 minuutin yksityisohjausajat ovat koirille, joilla hihnakäytöksessä on isompia haasteita, esimerkiksi haukkumista muille. Lyhyessä yksityisohjauksessa pääset keskustelemaan kouluttajan kanssa juuri teidän tilanteesta, teette harjoituksen ja saat häneltä suosituksen teille sopivasta kurssista tai yksityisohjauksesta.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.