Hyvinvointia ja harrastuksia torstai 29.12.   
Torstai on kehonholto, liikunta ja rally-toko -päivä.

Tervetuloa tutustumaan liikunnallisiin lajeihin:
canicross, jossa koira vetää ja juoksee ihmisen edellä
dobo,  joka on koiran ihmisen yhteistä jumppaa samalla tasapainoa ja kehon hallintaa kehittäen
Liikunnallisten lajikoulutuksien maksamiseen käyvät myös työnantajan tarjoamat liikuntedut.

Ralli-tilassa on tietoiskuja ja teematunteja rally-tokosta niin harrastuksesta kiinnostuneille ja aloitteleville kuin pidempään harrastaneille!

Koirahierojamme pitävät tietoiskuja jokakoiran kehonhuollosta, vapaamuotoisemman kyselypuolituntisen, helli koiraasi -teematunteja, koiran kehotsekkejä sekä nosework- ja tottelevaisuuskoirien kehonhuoltotunteja.

Kaikki koirat ovat ansainneet hyvin toimivan kehon. Aivan kuten ihmisillä, myös koirilla kipeytyvät lihakset, tapahtuu tapaturmia, tulee nivelrikkoa ja voi olla ortopedisia ja neurologisia vaivoja, jotka ilmenevät usein joko kehossa, kehon käytössä tai käytöksessä.
Aivan tavallinen tilanne on, että koiralla vaikkapa huonosti istuvien varusteiden tai hihnassa sinkoilun vuoksi kipeytyy joku kohta kehosta, jonka jälkeen se muuttaa liikettään hieman kun varoo kipeää kohtaa ja sitten jumit laajenevat kehoon pidemmälle.
Kivut voivat näkyä monin tavoin: haluttomuutena pukea varusteita, haluttomuutena liikkua, tai sitten päinvastoin lujempaa menemisenä, muille haukkumisena tai vaikkapa aggressioiden lisääntymisenä. Epämukavuus ja kivut ovat usein selittävä tekijä ongelmakäytöksille, joten myös eläintenkouluttajamme osaavat ohjata asiakkaita kehonhuollon palvelujen piiriin

Tietoiskut   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Ryhmätunnit   
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Yksityisohjaukset ja palvelut   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.