Päivi Saarilahti 25.-26.8.2023 Rauhoittumisen tie   
Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa olit yksin valtaisan tunnemyrskyn keskellä? Jossa kaipasit rinnallesi rauhallista ihmistä, joka olisi vain pitänyt seuraa ja seisonut vierellä, kunnes pahin myllerrys helpottaa? Tiesitkö, että voit olla se ihminen koirallesi. Sinun rauhallisessa läsnäolossasi on suuri voima. Kun opit tuomaan oman rauhasi koirasi rinnalle, jotain hyvin kaunista tapahtuu myös sisäisessä maailmassasi.

Opit pysähtyminen pysähtymiseltä, ettei tunteissa ole mitään pelättävää. Yhteys voi säilyä, vaikka toisella tai molemmilla olisi välillä tukala olo.

Kun kuljette läpi paineisten hetkien yhdessä, teistä tulee läheisempiä. Teissä on enemmän rauhaa silloin, kun paine taas yltyy.

Läsnäolon harjoittelu vaikuttaa kaikilla elämän alueilla. Reaktiivisuus vähenee. Teette yhdessä ja erikseen viisaampia valintoja.

Koirakoulu Operantissa 25.8. kuultava Rauhoittumisen tie -luento on kolmiosaisen luentosarjan itsenäinen ensimmäinen osa. Luennon pitää ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja AT ja koirakkovalmentaja Päivi Saarilahti, jonka erityisalaa on ihmisen ja koiran välinen yhteys sekä syvä, läsnäoloon perustuva rauha. Olittepa keskellä helppoa tai vaikeaa vaihetta, nuoruutta tai vanhuutta, terveyttä tai sairautta, on mahdollista löytää syvä yhteys ja rauha sen keskelle.
 
Luento toteutetaan Operantilla Taito-tilassa klo 17-19
Luennon hinta: 35e
 
Päivi pitää lisäksi yksityistunteja lauantaina 26.8. klo 10 alkaen. Varattavissa on puolen tunnin ja tunnin aikoja. Hinnat: 50e / 30min ja 100e / 60min.
 
https://prokoirakko.fi/http://
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.