Avaimia yhteistyöhön   
Kurssilla tutustutaan tarkemmin oman koiran tapaan toimia. Hyödyntäen virikkeellistä ympäristöä, hajutyöskentelyä ja koulutuspelejä!
Saat tietoa oman koiran tavoista toimia, joiden pohjalta teille voidaan suunnitella yksilöllisiä harjoitteita tukemaan yhteistyön rakentumista – avaimia yhteistyöhön.

Kenelle kurssi sopii? Tunnet jo kouluttamisen perusteita; palkkiomerkki on käytössä ja kursseja on mahdollisesti käyty. Haluat kuitenkin oppia havainnoimaan koiraasi ja muidenkin koiria syvällisemmin, sekä tunnistamaan tilanteissa vaikuttavia tekijöitä.  Koirilla ei ole ikärajoituksia.

Havainnoidaan yhdessä koirien yksilöllisiä tapoja suhtautua uusiin asioihin ja ympäristöihin. Hyödynnämme vahvuuksia ja havaitsemme kehityskohteita. Kuinka voit erilaisin harjoituksin vaikuttaa koiran hyvinvointiin ja saada kommunikaation ja suhteen koiraan kukoistamaan.

Kurssin tavoitteita:
•Havainnoidaan ja tunnistetaan koirien yksilöllisiä piirteitä
•Harjoitellaan erilaisia palkkaustapoja / tunnistetaan motivaatioon liittyviä tekijöitä
•Opetellaan tapoja vaikuttaa oman koiran vireeseen
•Kehitetään yhteistyötä

Kurssille otetaan yhteensä 6 koirakkoa, joita ohjaa kaksi kouluttajaa (3/3) kahdessa hallissa.
Jokainen ohjauskerta aloitetaan pienellä teoria-alustuksella. Koirakot otetaan halliin yksitellen, tämä mahdollistaa toisten koirakoiden havainnoinnin ja yhteisen oppimisen.
Kurssin tapaamiset on teemoitettu ja teemakerroilta saadun tiedon perusteella rakennamme harjoituksia seuraaville tunneille.

Kurssilaisille luodaan oma Whatsapp -ryhmä, jossa käydään läpi oppimisvideoita tunneilta ja sovelletaan oppimista arjen ympäristöihin / jatkokäyttöä harrastuslajeissa.

1 kerta: Elekieli, ympäristötyöskentely, toiminnan havainnointi, tiedonkeruu.

2. kerta: Erilaiset tavat palkata ja motivaation rakentaminen.
Hajutyöskentelyn perusteita.

3. kerta: Vireenhallinta, kontaktin vahvistaminen, yhteistyö koulutuspelien kautta.

Tervetuloa mukaan oppimismatkalle, yhdessä oppien!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.