Arkatassuille itseluottamusta   
Jännittääkö ja arasteleeko koirasi? Tuntuuko että uusiin asioihin tutustuminen on työlästä ja kouluttaminen tyssää monesti koiran jännittämiseen? Voi olla, että koirakouluunkin meno on jäänyt, sillä uusissa paikoissa oppiminen ei etene, jos kotonakaan. Tämä kurssi on teille. Kurssilla käymme yhteisesti läpi herkän koiran ohjaamisen ydinasioita.

Kurssille voi osallistua minkä ikäinen koira tahansa, eikä kurssille tarvita koulutuksellisia pohjataitoja.
Kuitenkin mikäli tilanne on jo kovin hankala, suosittelemme pohjalle *yksityisohjausta, jolla keskitytään täysin kyseisen koirakon yksilöllisiin haasteisiin.

Jännittäminen ja arkuus voi ilmetä esimerkiksi asioiden alituisena välttelemisenä, murinalla tai haukulla uusia asioita kohtaan tai paikoilleen ’hyytymisellä’. Käyttäytymisten kirjo voi olla hyvinkin laaja, kun koira jännittää monia asioita.  (Pelkkien koirien ohitushaasteiden kanssa painiville on tarjolla yksittäiset Hillumatta hihnassa tunnit ja Ohituskurssit.)

Kurssilla harjoitellaan koiran itseluottamusta lisääviä asioita ja opetellaan tukemaan koiran herkempää temperamenttia.
 Käydään läpi erilaisia tapoja lisätä koiran rentoutta arjessa ja tarkastellaan koiran hyvinvointia laajemmalti, mitä kurssitoiminnassa normaalisti. Ryhmätunti mahdollistaa omistajalle vertaistuen, sekä koirille mahdollisuuksien mukaan mallioppimisen hyödyntämisen. 

Ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan ilman koiria.
Kurssin alussa perehdymme teoriaan, jonka jälkeen keskustelemme kunkin koiran haasteista ja vahvuuksista.  Jaamme myös pienet kotiläksyt treenattaviksi ennen ensimmäistä käytännön koulutuskertaa.

Kurssin tavoitteena on lisätä koirien hyvinvointia ja ihmisten taitoja ohjata ja tukea arempaa koiraa.

*Palvelutarjonnassamme herkemmille koirille yksityiskoulutusta, jossa syvennytään koiran tilanteeseen kokonaisvaltaisesti, sekä laaditaan yksilöllinen koulutussuunnitelma arjen tueksi.

Tulossa myös Arkatassujen hajutyökursseja lajityypilliseen virikkeellistämiseen ja itseluottamuksen kasvattamiseen.


Klikkaa alta aloitusajankohtaa ja näet vielä lisää tietoja. 

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.