Ohituskurssi   
Harjoitellaan hallituissa tilanteissa toisen koirakon ohittamista. Tai jos haastetta tuottaa jokin muu ohitettava, niin pyritään järjestämään täsmätreeniä osallistuvien koirakoiden mukaan, esim. tummiin pukeutunut henkilö, sauvakävelijä, polkupyörä... Monesti harjoittelu täytyy aloittaa pitkillä etäisyyksillä. Harjoitellaan vastaehdollistamista ja siedättämistä, opetellaan ennakointia ja koirien elekieltä, etsitään ja testataan erilaisten palkkioiden vaikutusta sekä opitaan erilaisia tapoja kulkea koiran kanssa sitä kiihdyttäviin tilanteisiin. Ennakkovaatimuksia koirakoiden ohittamisen onnistumisissa ei ole. 

Tälle kurssille tulijalla on hyvä olla auto, jonne koira pääsee välillä lepäämään ja kulku eri treenipaikkoihin onnistuu.

Treenit on vaihdellen Kirrissä Operantin tiloissa (oikein huonolla kelillä) sekä ulkona, Leppävesi-Seppälä-Kangasvuori-Huhtasuo-Viitaniemi-Kirri-Palokka alueella. Saat lähempänä kurssin aloitusajankohtaa tiedon, missä ensimmäisen kerran harjoitukset pidetään.

Kaikki kurssikerrat sisältävät käytännön harjoittelua, eli koirat mukaan myös heti ensimmäiselle kerralle. Klikkaa alta aloitusajankohtaa ja näet vielä lisää tietoja. 

lokakuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.