Pentueskari, Äänekoski   
Sosiaalistumiskauden aikana on tärkeää saada pennulle monipuolisesti hyviä kokemuksia, jotta kokemusten puute ei näyttäydy myöhemmin esimerkiksi pelkona ja myöhemmin siitä johtuvina ongelmakäytöksinä. Pentueskari onkin tarkoitettu juuri n. 2-4kk ikäisille pienille pennuille.

Pentueskarissa omistaja oppii havaitsemaan pennun tunnetiloja, koiran kokemusmaailmaa ja sitä, miten voimme tukea ja auttaa pentua saamaan mukavia ensikokemuksia maailmasta.

Vahvistamme luottamusta omistajan ja pennun välille, harjoittelemme pentuarjen perustaitoja kuten rauhoittumista, kontaktia ja käsittelyä. Pohdimme runsaasti erilaisia palkitsemistapoja, ja pureudumme pentuajan haasteisiin. Tarjoamme kontrolloituja uusia kokemuksia mm.erilaisiin alustoihin, esineisiin ja ääniin tutustuen. Pentueskarissa pennut pääsevät mahdollisesti myös leikkimään keskenään turvallisessa ohjauksessa.

Huom! Rokottamattomuus ei ole este kurssille osallistumiseen, kunhan emä on rokotettu asianmukaisesti ja pentu aiotaan rokottaa rokotusohjeman mukaisesti.

Äänekosken eskarit järjestetään Koskikeskuksessa osoitteessa Kauppakatu 11, Eläintarvikeliike Hissunkissun tiloissa. 

Klikkaa alta aloitusajankohtaa ja näet vielä lisää tietoja.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.