Pentukoulu I, Äänekoski   
Pentukouluun sisältyy:

  • Teorialuento, joka toteutetaan toistaiseksi nauhoiteluentona. Suosittelemme luennon katsomista ennen kurssin alkua. Nauhoitteena tulevalla teorialuennolla käydään läpi kurssin teemoja ja tavoitteita joihin harjoituksilla tähdätään. 
  • Kirjallinen materiaali johon kuuluu myös esimerkkivideoita.
  • Lisäksi viisi käytännön koulutuskertaa, joista 4 ryhmässä ja viimeisellä kerralla tavataan viidentoista minuutin yksityisohjauksen merkeissä. Kurssin päättävä yksityisohjaus mahdollistaa tukiopetuksen jostakin kurssin aiheesta.
  • Pentukoulun hinta on 95€.

Mitä pentukoulussa harjoitellaan?

Pentukoulussa lähdetään harjoittelemaan perustaitojen alkeita. Harjoitellaan mm. kontaktia, luoksetuloa kutsuttaessa, hihnassa kävelyä ja käsittelytilanteita. Opetetaan pennulle tärkeitä taitoja, kuten luopumista ärsykkeistä, sekä ihmisen kanssa leikkimistä ja kohteesta irroittamista.

Pennun tavoitteena on oppia arjessa tarvittavia taitoja tai harrastuksen pohjataitoja. Omistajalle puolestaan tavoitteena on oppia vahvistamaan koiran toivottavaa käytöstä, sekä koiran peruskäytösten opettamisen vaiheita: käytöksen aikaansaamista, vahvistamista ja vihjeen liittämistä. Ryhmän tarpeiden mukaan etenemme tästä edelleen.

Lisäksi opetellaan hyödyntämään aputaitoja, kuten kohdetyöskentelyä, jolla voidaan kasvattaa pennun keskittymiskykyä ja itsenäistä työskentelyä. Tärkeintä on kuitenkin iloinen tekeminen pennun kanssa motivaatiota ja yhteistyötä rakentaen.

Pennuilla on oltava voimassa oleva 3 rokote ja rabies.

Äänekosken eskarit järjestetään Koskikeskuksessa osoitteessa Kauppakatu 11, Eläintarvikeliike Hissunkissun tiloissa.

Klikkaa alta aloitusajankohtaa ja näet vielä lisää tietoja.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.