Kanttarellikoirakurssi   
Koira on mahtava kaveri sienestyksessä tarkan hajuaistinsa vuoksi. Haistelu ja etsiminen ovat koiralle luontaista toimintaa, ja niillä on paljon hyviä vaikutuksia koiran hyvinvointiin. Tällä kurssilla koiralle opetetaan kanttarellien etsiminen ja ilmaisu. Kun koira on oppinut yhden sienilajin etsimisen, on muidenkin sienten opettaminen varsin helppoa.

Koirat harjoittelevat yksitellen, jolloin auto toimii koiran taukopaikkana. Tällöin koirien ei myöskään tarvitse kestää toisien koirien läsnäoloa. Kurssi sopii kaikille yli 4kk ikäisille koirille, pohjataitoja ei tarvitse olla ihmisellä tai koiralla. 

Yksi kurssikerta kestää n. 1,5-2 tuntia. Varaudu että kurssin treenikerrat pidetään eri paikoissa Jyväskylän seudulla. Tällä kurssilla on säävaraus, jos on ukonilma tai muutoin hurja myrsky, niin kurssi peruuntuu ko. päivältä ja korvaava kerta sovitaan yhdessä.

Kurssin ensimmäinen kerta on teoriakerta, jolloin tapaamme etänä Zoom-palaverissa (ilmaisohjelma mikä helposti ladattavissa puhelimeen tai tietokoneelle).

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Kanttarellin ilmaisuun esimerkiksi maahanmenolla löydät esi-kurssin täältä; https://www.operantti.fi/fi/koulutus/nosework-hajutyo-ilmaisukurssi


Yksittäiset treenit löydät täältä; https://www.operantti.fi/categories/406

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.