Pentu online 2-8kk ikäisille   

Tämä viiden viikon mittainen virtuaalikurssi on ihan kaikille koiranpennun omistajille. 

Sosiaalistumiskauden aikana on tärkeää saada pennulle monipuolisesti hyviä kokemuksia, jotta kokemusten puute ei näyttäydy myöhemmin esimerkiksi pelkona ja sen mukanaan tuomina ongelmakäytöksinä.  Pienelle pennulle saatkin tällä kurssilla hyvät ohjeistukset turvalliseen sosiaalistamiseen. 

Luomme luottamusta omistajan ja pennun välille, harjoittelemme pentuarjen perustaitoja kuten rauhoittumista, kontaktia ja käsittelyä. 

Pohdimme runsaasti erilaisia palkitsemistapoja, luomme mahdollisimman paljon hyviä uusia kokemuksia, tutustumme erilaisiin alustoihin, esineisiin ja ääniin sekä pureudumme pentuajan haasteisiin.

Isomman pennun kanssa harjoitellaan sujuvuutta kontaktiin, luoksetuloon, hihnakävelyihin, käsittelytilanteisiin, luopumiseen ja irrottamiseen. Lisäksi hyödynnetään kohdetyöskentelyä keskittymiskyvyn, rauhoittumisen ja itsenäisen työskentelyn kasvattamiseen.

Koulutuksen edetessä käydään läpi myös koulutuksen rakennetta: käytöksien vahvistamista, yleistämistä, vihjeen liittoa ja testaamista.

Kurssin opetus tapahtuu sitä varten perustetussa facebookryhmässä, sekä zoom-ryhmäpuheluin. Opettaja lataa ryhmään viikoittain (viiden viikon ajan) teoriatietoa sekä koulutusvideoita ja käy kahdesti viikossa ohjaamassa ja vastaamassa kysymyksiin ryhmässä. Ryhmäläiset saavat jakaa videoitaan, kokemuksiaan ja kirjoitella kysymyksiä ryhmään viikkojen mittaan. 

Lisäksi pidetään viikoittain pienemmillä läksyryhmillä n. 30min ryhmäpuhelu, jossa voi vaihtaa ajatuksia myös livenä keskustellen.

Tälle kurssille tarvitset siis facebooktunnukset, puhelimen/tietokoneen ja ilmaisen zoom-sovelluksen.

 Tervetuloa!

Kurssilla max. 12 osallistujaa, kurssin hinta 50€

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.