Canicross   
Canicross, alkeet; Soveltuu kaikille vetolajeista kiinnostuneille, kaiken rotuisille, perusterveille, yli 8kk ikäisille koirille. Juoksumatkat pidetään lyhyinä. Opetellaan koiran vetotekniikkaa, ohjaajan sekä koiran juoksutekniikkaa ja tehdään vetämisestä kivaa ja kannattavaa. Kurssilla opetetaan ja vahvistetaan koiralle vihjeitä eri toiminnoille, jotka ovat hyödyllisiä vetolajeja harrastaessa. Näitä vihjeellisiä toimintoja ovat mm. liikkeelle lähtö, suunnat, hidastaminen, vauhdin lisääminen, ohitukset sekä pysähtyminen. Alkeiskurssilla tutustutaan paremmin mm. ergonomisiin vetovarusteisiin. Vetovarusteita on mahdollista lainata n. 15 - 45kg koirille.

Canicross, jatko; Soveltuu harrastajille, jotka ovat ehtineet koiransa kanssa kerryttämään juoksukuntoa ja vetomotivaatiota. Koirasi on perusterve ja milellään aikuinen, kasvunsa kasvanut. Harjoituksissa keskitytään ohituksiin ja vetoinnon ylläpitoon.

Canicross tunnit ja kurssit voit maksaa myös ePassi, Smartum ja Edenred-liikuntaeduilla!
Liikuntaetujen maksutavoista otamme vastaan mobiili-, verkko ja korttimaksuja. Liikuntasetelit (fyysiset paperisetelit) eivät käy maksuvälineenä.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.