Anu Kankkunen
Eläintenkouluttaja AT

Hyvä suhde lemmikkiin luodaan sujuvan arjen kautta, jota toteutetaan yhdessä lemmikin kanssa. Hyvä suhde ihmisen ja lemmikin välille ei synny kuitenkaan automaattisesti.  Jokainen eläimen omistaja on kouluttaja ja valinnoilla joita teemme eläinten kanssa, voi olla suuriakin vaikutuksia siihen, minkälainen suhde meillä lemmikkimme kanssa kehittyy.  

30-vuoden harrastuneisuus koiriin on antanut minulle kokemusta niin kääpiö- kuin jättiroduista eri roturyhmien sisällä. Vuosia tässä rinnalla kulki myös näyttelyharrastus ja pienimuotoinen kasvatustoiminta. Vuosien varrella niin eläinala kuin oma tietämykseni koirista on päivittynyt merkittävästi.  Koulutuksien kautta minulle on avautunut monipuolinen työkalupakki suhteen kehittämiseen ja toimivan arjen rakentamiseen koirien kanssa. Myös omakohtainen kokemus reaktiivisista koirista ja ongelmakäytöksistä antavat minulle syvempää ohjausnäkökulmaa. Haastavat lemmikit opettavat meitä eniten ja niillä on erityinen rooli elämässämme. 
 
Eläintenkouluttajan ammattitutkinnossa olen erikoistunut eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttamiseen. Tätä ennen olen suorittanut myös Suomen Eläinkoulutuskeskuksen kouluttajaopinnot ja perehtynyt koirien käytöshäiriöiden syntymekanismeihin. Päivätyössäni toimin eläinavusteisen vapaaehtoistoiminnan kehittämishankkeessa Suomen Karva-Kaverit ry:ssä.

Kouluttajana minulle on tärkeää tukea omistajan ja lemmikin välistä suhdetta, jossa kummallakin on mahdollisuus kokea onnistumisen iloa. Koulutuksen tavoitteet rakennetaan aina yhdessä omistajan kanssa huomioiden lemmikin vahvuudet ja kehittämiskohteet. 

Nähdään koulutuksissa! 

Terkuin Anu 

suora yhteystieto:
anu (a) operantti.fi

Palvelut

Pikainen jatkokäynti 20min.
Tutustumiskäynti 20min.
Yksityisohjaus 50min.
Yksityisohjaus 30min.
Harjoituskäynti 25min.
Harjoituskäynti 15min.
Harjoituskäynti 40min.
O.T.E. Hieronta, ensikäynti 40min.
O.T.E. Hieronta, jatkokäynti 35min.
O.T.E. Hieronta, jatkokäynti 50min.