Koirapesula
Jokaisen koiran turkki tai keho vaatii hoitotoimia. Operantilla on hoitohuone, jossa on mahdollista opetella eläintenkouluttajan tuella stressittömämpiin hoitotoimiin. Voit varata turkin huoltoon ajan eläintenhoidon ammattilaiselta. Ajanvaraus voi sisältää hoitotoimiin totuttelua, uusien käsittelytaitojen opettamista tai kotikoiran turkin ja kynsien huoltoa, juuri teidän tarpeenne mukaan. Sekä hoito- ja koulutuspalvelut, että itsepalvelupesu ovat tuntiveloitteisia.

Tutustumisaika 30min
Puolen tunnin tutustumisajalla koiran on mahdollista tutustua hoitotiloihin ja muodostaa niistä positiivinen ensivaikutelma. Koirasi voi käyttää meiltä löytyviä aktivointipelejä ja leluja, tai vaikkapa etsiä nameja samalla kun voit keskustella kouluttajan kanssa juuri sinun koirallesi sopivista palveluista.

Turkin, tassujen ja kynsien huolto 
Kauniiseen eläintenkäsittelyyn ja koiran perushuoltoon koulutetut kouluttajamme toteuttavat koiraystävällisesti koiran turkin ja kynsien huoltoa. Jokainen koira vastaanotetaan yksilöllisesti, sen turkinhoidon- ja koulutuksen tarve huomioiden. Palvelu toteutetaan hoitotoimia riittävästi tauottaen ja koiran viestintää tarkasti havainnoiden. Koiran kokemuksen huomioivat hoitotoimet vaativat joskus jaksottamista useampaan kertaan. 

Hoitotoimiin siedättäminen
Hoitotoimien ei tarvitse olla koiralle negatiivisia kokemuksia. Eläintenkouluttajiltamme saat koirallesi yksilöllisen ohjauksen hoitotoimien siedättämiseen ja tuen sen toteuttamisessa. Vaiheittaisesti vastaehdollistamalla ja siedättämällä voimme muokata koiran tunnetilaa positiivisemmaksi.

Omaehtoisen käsittelyn opettelu
Vaiheittaista ohjausta omaehtoisten hoitotoimien ja starttinappuloiden rakentamiseen. Monille hoitotilanteita jännittäville koirille pelottavin asia käsittelyssä ovat hallitsemattomuuden ja ennakoimattomuuden tunteet. Koiran voi opettaa olemaan aktiivinen osallistuja hoitotoimissa, mikä vähentää niihin liittyvää jännitystä. Se oppii antamaan tassun trimmattavaksi, tai tuomaan kuononsa kämmenelle tutkittavaksi. Näin jännittävistä hoitotoimista tulee yksi taito muiden joukossa.

Koiran itsepalvelupesu
Sinun on mahdollista vuokrata pesutilojamme koirasi turkin huoltoon tuntihinnoittelulla. Voit pestä hoitotoimiin tottuneen koirasi pesualtaassamme ja siistiä turkin kätevästi korkeussäädettävällä trimmauspöydällämme.  Turkin kuivattamiseen on käytössä portaattomasti säädettävä tehofööni. Lisätietoa pesutilan itsenäisestä käytöstä löydät (tulee tähän). 

HINNASTO
Tutustumiskäynti 30min/30€ 
Turkin, tassujen ja kynsien huolto 60min/60€ 
Hoitotoimiin siedättäminen 60min/60€

Omaehtoisen käsittelyn opettelu 60min/80€ 

Itsepalveluna pesutilojen käyttö 60min/40€

Palveluiden lisätiedusteluista ja ajanvarauksista vastaa eläintenkouluttajamme
Anne Nyrönen arkisin klo 9 - 16 p. 0400 921211 tai sähköpostitse anne (a) operantti.fi


Tee varaus
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.