Mottomme on yhdessä oppien

....mikä tarkoittaa eläimen ja omistajan yhteistä oppimatkaa uusien taitojen tavoittelussa ja kommunikaation parantamisessa, mutta myös meidän kahdeksan ammattilaisen tavoitetta kehittyä ja oppia niin asiakkailtamme, yhteistyökumppaneiltamme kuin toisiltamme.

Tarjoamme kaikille koirakoille arjen taitoja, toistensa ymmärtämistä ja iloisia yhteisiä hetkiä harrastusten parissa. Hierontapalveluissa koirasi on asiakas, jolle haluamme yksilöllisesti huomioiden tuottaa rentouttavan ja miellyttävän kokemuksen. Ammattitaitoiset eläintenkouluttajamme ovat apunasi myös hyötykoirien ja muiden eläinten koulutustarpeisiin.

Käytössämme on siistit ja monipuoliset toimitilat, joissa voimme panostaa ajankohtaisesti turvallisuuteen;

-  Lähipalveluissa käytämme suu-nenä suojaimia ja suosittelemme vahvasti niitä myös koiran mukana olevalle ihmiselle.
-  Käsidesiä löytyy jokaiselta sisäänkäynniltä.
-  Käsienpesuun koulutustiloista löytyy kahdet WC-tilat.
-  Toistaiseksi yli 10hlön tilaisuudet ovat tauolla.
-  Koulutuksiin sisältyvät teoriatunnit toteutetaan etäkoulutuksena.
.-  Yksityiskoulutukset järjestetään pääsääntöisesti ulkona tai Operantin koulutustiloissa ja pyrimme välttämään kotikäyntejä.
Tavoitat meidät yksilöllisen ja asiakaslähtöisen etäpalvelun merkeissä puhelimitse, skypellä, tai sähköpostilla. Kartoitamme kanssasi palveluntarpeen, sunnittelemme harjoitukset, sekä tarvittaessa kouluttamisen ja oppimisen seurannan.

Muistutamme, että nyt on erityisen tärkeää tarkastella omaa vointiaan, ja jäädä kotiin mikäli sairastumisen oireita ilmenee. Kannustaaksemme tähän, annamme poissaolokerrasta korvauskoodin, jolla voi osallistua myöhemmin yksittäiselle teematunnille.

Tilanne on poikkeuksellinen ja toivotamme voimia, terveyttä ja kärsivällisyyttä kaikille. Yhdessä me tästä selviämme!

Terveisin Operantin väkiEvästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.