Muutoksia toiminnassamme
Arvoisat asiakkaamme. Vallitsevan erikoistilanteen vuoksi toiminnassamme on muutoksia.
Pyrimme siis olemaan tukenanne ja apunanne koira-arjessa myös tämän haastavan ajan yli.

Tavoitat meidät ulkokoulutuksien lisäksi yksilöllisen ja asiakaslähtöisen etäpalvelun merkeissä puhelimitse, skypellä, tai sähköpostilla. Käymme kanssasi läpi mieltä askarruttavan koiraongelman, ehdotamme harjoituksia ja palaamme tarvittaessa asiaan seurannan merkeissä.


Toimintamme yksi vahvuus on vankka ammattikouluttajien tiimi, josta saamme tarvittaessa lisäarvoa. Jos olet jonkin eläinten käyttäytymisen ongelman edessä, älä epäröi ottaa yhteyttä, niin pohditaan kuinka voimme auttaa juuri Sinua myös tällä hetkellä.

Meneillään olevat kurssit olemme siirtäneet täysin ulkotiloihin laajoille ulkokentille, joilla voimme pitää teihin moninkertaisen turvavälin. Siitä huolimatta muistutamme, että on tärkeää tarkastella omaa vointiaan, ja jäädä kokonaan kotiin, jos sairastumisen oireita ilmenee. Kannustaaksemme päätökseen jäädä vähänkin sairaana kotiin, annamme korvaavan tunnin koirakoulussamme parannuttuanne.

Tilanne on poikkeuksellinen ja toivotamme voimia, terveyttä ja kärsivällisyyttä kaikille. Yhdessä me tästä selviämme!

Terveisin Operantin väkiEvästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.