Sanna Ketomäki
Koirahieroja AT

Olen Sanna, ammattitutkinnon suorittanut Koirahieroja, Raakaruokintaohjaaja sekä sertifioitu koirien Emmi Pet-hampaidenpuhdistaja.

Olen ollut eläinten kanssa tekemisissä koko elämäni. 6-vuotiaana sain ensimmäisen kauan toivomani ikioman lemmikin, Nöpö-gerbiilin, ja siitä lähtien elämässäni on ollut kaikenmoista karvakorvaa deguista poniin ja akvaariokaloihin. Harrastin pienestä pitäen myös aktiivisesti naapureiden koirien lenkittämistä.

Valmistuin liikunnanohjaajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta 2004, ja opintojen ohessa kävin valinnaisen hierontakurssin. Ihmisten fysiologia ja anatomia on siis tuttua jo useiden vuosien ajalta. Olen entinen pikajuoksija sekä bodyfitness-kilpailija ja oman kropan toimintaa on tullut testattua monenlaisissa tilanteissa ja olosuhteissa. Nykyisin kilpailen voimapunnerruksen parissa SM-tasolla joten lihashuolto ja sen tärkeys on elämässäni läsnä päivittäin myös omalla kohdallani.

Elämäntilanteeni mahdollisti opiskelemaan lähtemisen, ja päätinkin suunnata eläinalalle ja koirahierojaksi. Suurimpana motivaattorina alanvaihdolleni oli oma koiralaumani, viisi Maailman Rakkainta karvakorvaani, joille haluan taata mahdollisimman hyvät elinolosuhteet monipuolisen liikunnan, terveellisen ravinnon sekä kehonhuollon avulla, lajinomaisia psyykkisiä tarpeita unohtamatta.

Olen lihashuollon ja toimintakyvyn säilyttämisen lisäksi erittäin kiinnostunut koirien ravitsemuksesta ja sen vaikutuksesta koiran terveyteen ja pitkään ikään. Myös erilaiset arkiset haasteet, ohitusongelmat, reaktiivinen käytös sekä resurssiaggressiivisuus ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi oman lauman kanssa eläessä.

Perheeseeni kuuluu mittelspitzin ja Virosta pelastetun katukoiran vuonna 2006 syntynyt rakkaudenhedelmä Leevi, sekä aikuisena kodinvaihtajana saapunut käyttölinjainen saksanpaimenkoirauros Laku jolla on työkoiratausta. Nuorempi paimenkoirani on saksanpaimenen ja malinoisin sekoitus, tulisieluinen rakkauspakkaus Väinö. Lisäksi laumaani kuuluu kaksi vanhimman koirani erittäin energistä jälkeläistä, v. 2021 syntynyt sekarotuinen Lore ja vuotta myöhemmin maailmaan saapunut Taavi. Koko lauman päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluvat metsäretket. Lisäksi pihan perällä kaniloissa asustaa 16 jättikania, joten touhua riittää tämän orkesterin parissa!

Työssäni koirahierojana kohtaan jokaisen koiran omana yksilönään ja etenen hieronnassa koiran ehdoilla. Koiran ei tarvitse osata maata liikkumatta kyljellään hoidon ajan, vaan hierontaa voidaan tehdä tuloksellisesti myös istuvalle tai seisovalle koiralle. 
Hieronnan lisänä ja tukena käytän Handy Cure-laseria (hoitavalaser.fi) sekä mobilisointia eli liikehoitoa.

Ravitsemusasioissa pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle sopivan ruokavalion mikä olisi helppo toteuttaa arjessa ja olisi mahdollisimman lajinomaista.  Jo pienillä ravinnon sisällön ja/tai ruokintatyylin muutoksilla voidaan saada koiran elämään lisää laatua ja jopa elinvuosia.

Lämpimästi tervetuloa kaikenkarvaiset kaverit!

Suorat yhteystiedot:
sanna@operantti.fi tai puhelimitse 040 757 8945Palvelut

Tutustumiskäynti 20min
Koirahieronta 50min
Laserointi 20min
Laserointi 10min