Henkilöetsinnän irtotreeni jo hieman harrastaneille   
Haussa koira etsii ilmavainun avulla maastoon piiloutunutta maalimiestä ja ilmaisee löydön ohjaajalleen esimerkiksi rulla- tai haukkuilmaisulla.
Nämä irtotunnit ovat koirakoille, jotka ovat jo käyneet hakutreeneissä ja koiralla on jo mahdollisesti jonkinlainen ilmaisu (rulla-, haukku- tai kertova ilmaisu) maalimiehen löytäessään tai sitä jo rakennetaan.

Tällä tunnilla voit hakuilla myös ilman varsinaista ilmaisua enemmänkin virikkeellistämisajatuksella, kunhan henkilöetsinnän pohjatiedot ovat jo hallussa. Kirjoitathan ilmoittautumistietoihin millaista etsintää toivot koirallesi kyseiseltä treeniltä.

Koirat harjoittelevat yksitellen, jolloin auto toimii koiran taukopaikkana. Tällöin koirien ei myöskään tarvitse kestää toisien koirien läsnäoloa.
Treenipaikat Jyväskylän ja Leppäveden alueelta ilmoitetaan tekstiviestitse tai whatsappilla lähempänä treeniä.

Tunneilla on säävaraus, jos on kova helle, ukonilma tai muutoin hurja myrsky, niin kerta peruuntuu ko. päivältä ja korvaava kerta sovitaan yhteisesti myöhemmin.

Henkilöetsinnän koulutukset voit maksaa myös ePassi, Smartum ja Edenred-liikuntaeduilla!
Liikuntaetujen maksutavoista otamme vastaan mobiili-, verkko ja korttimaksuja. Liikuntasetelit (fyysiset paperisetelit) eivät käy maksuvälineenä.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.