Yksityiskoulutus
ETÄOHJAUS PUHELIMITSE TAI VIDEOPUHELULLA


Tarjoamme koulutusneuvontaa myös etänä - puhelimitse tai videopuhelun välityksellä. Voimme käydä läpi arkitottelevaisuutta, lajikoulutusasioita, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista. Myös käytöshaasteisiin syventyminen onnistuu mainiosti, jos pystyt kuvailemaan ongelmatilanteen mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Koulutusneuvontaamme sisältyy aina kirjalliset ohjeet.

Yksityiskoulutuksia tekee: Anne Mari Leppäniemi, Anne Nyrönen ja Marianne Kundert. Koirien yksinjäämis- ja eroahdistusasioissa sekä käsittely- ja hoitotoimenpiteiden kouluttamisessa teitä auttaa parhaiten Anne Mari Leppäniemi. Anne Mari ottaa vastaan myös esim. kissa-asiakkaita.

Etäohjauksen hinnoittelu:
30min. 30€  ja  60min. 60€

Ota yhteyttä suoraan haluamaasi eläintenkouluttajaan halutessasi yksityisohjaukseen ja kerro, minkä asian ympärille olisi tarpeen tehdä koulutussuunnitelma.

Anne Mari Leppäniemi puh. 041 507 2511 annemari@operantti.fi
Anne Nyrönen puh. 0400 921 211 anne@operantti.fi
Marianne Kundert puh. 040 844 1861 marianne@operantti.fiKOTIKÄYNTEJÄ SISÄTILOISSA EMME TOISTAISEKSI TEE, KUNNES KORONASTA JOHTUVA POIKKEUSAIKA PÄÄTTYY.

ULKONA TAPAHTUVAT KOULUTUKSET ONNISTUVAT KUTEN ENNENKIN.


YKSITYINEN KOULUTUSAIKA ULKOTILOISSA
Arkitottelevaisuutta, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista, kuinka haluttuja käytöksiä vahvistetaan ja saadaan ei toivottuja asioita vähenemään ja lopulta loppumaan. Jos yhteinen sävel puuttuu harrastaessa tai lenkkeillessä, niin suunnittelemme sopivat harjoitukset asioiden eteenpäin viemiseksi. Rakennetaan treenimotivaatiota ja tehdään arjesta ja yhdessä harrastamisesta molemmille mukavaa.


Ulkokoulutusten hinnoittelu:
1. tunti 65€, seuraavat tunnit ja jatkokäynnit 55€/h
Jyväskylän kaupunkialueella ei veloiteta kilometrikorvauksia. Pidempien ajomatkojen korvaus sovitaan tapauskohtaisesti kouluttajan kanssa. Voimme hyvin liikkua kotinne lähimaastoon.
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.