Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.
Yksityiskoulutus
YKSITYINEN KOULUTUSAIKA OPERANTIN TILOISSA
Arkitottelevaisuutta, hihnakäyttäytymistä, käsittelytilanteita tai vaikka omien koulutustaitojen hiomista, kuinka haluttuja käytöksiä vahvistetaan ja saadaan ei toivottuja asioita vähenemään ja lopulta loppumaan. Jos yhteinen sävel puuttuu harrastaessa tai lenkkeillessä, niin suunnittelemme sopivat harjoitukset asioiden eteenpäin viemiseksi. Rakennetaan treenimotivaatiota ja tehdään arjesta ja yhdessä harrastamisesta molemmille mukavaa.
KOTIKÄYNNIT
Kotikäyntejä tekee Anne Mari Leppäniemi, Anne Nyrönen ja Marianne Kundert.
Ota yhteyttä suoraan haluamaasi eläintenkouluttajaan halutessasi kotikäynnin ja kerro, minkä asian ympärille yksityiskäynti olisi tarpeen. 
Anne Mari Leppäniemi puh. 041 507 2511 annemari@operantti.fi
Anne Nyrönen puh. 0400 921 211 anne@operantti.fi
Marianne Kundert puh. 040 844 1861 marianne@operantti.fi

Hinnoittelu kotikäynneillä:
1. tunti 75€, seuraavat tunnit ja jatkokäynnit 65€/h
Jyväskylän kaupunkialueella ei veloiteta kilometrikorvauksia. Pidempien ajomatkojen korvaus sovitaan tapauskohtaisesti kouluttajan kanssa. 

Koirien yksinjäämis- ja eroahdistusasioissa sekä käsittely- ja hoitotoimenpiteiden kouluttamisessa teitä auttaa parhaiten Anne Mari Leppäniemi. Anne Mari ottaa vastaan myös esim. kissa-asiakkaita.


Perustaidot

Pennun sosiaalistaminen

Pennulle tutkittavia ja ihmeteltäviä hajuja, ääniä, alustoja ja pelejä. Sosiaalistamisen ikkuna on avoinna ja parhaimmillaan alle 16vk ikäisillä, mutta myös sitä vanhemmille on hyvä esitellä uusia asioita. Laita mahdolliset erityistoiveet ilmoittautumisen lisätietoihin.
Price: 20 EUR
Duration: 20 min.

Pennun perustaitoja, alle 6kk ikäisille

Sosiaalistamista, kouluttamisen perusteita, käsittelyharjoittelua
Price: 30 EUR
Duration: 30 min.

Juniorin perustaitoja, 6-18kk ikäisille

Hallintaa arjen taitoihin. Kirjoita varauksen lisätietoihin lyhyesti mahdolliset toiveet ja tavoitteet.
Price: 40 EUR
Duration: 40 min.

Aikuisten koirien arkitottis

Koirakoille joiden tavoitteena on sujuvampi arjen hallinta tai jonkun tempun kouluttaminen. Aiheina esimerkiksi: - kestoa paikoillaan oloon - luokse tuloon sujuvuutta - vieraiden tervehtiminen Kirjoita ilmoittautumisen lisätietoihin, mihin asiaan tai asioihin haluatte että paneudutaan.
Price: 40 EUR
Duration: 40 min.

Hihnassa kulkeminen, alle 4kk

Sujuvaa hihnassa kävelyä on hyvä ruveta harjoittelemaan mahdollisimman varhain.
Price: 20 EUR
Duration: 20 min.

Hihnassa kulkeminen, yli 4kk ikäisille

Harjoitellaan tapoja, joilla vetämättä hihnassa kulkemista saa koulutettua.
Price: 30 EUR
Duration: 30 min.

Ohituksiin hallintaa

Haasteena voi olla ihmiset, koirat, polkupyörät, autot tai kaikki mahdollinen. Kirjoita lisätietoihin mahdolliset erityishaasteet.
Price: 30 EUR
Duration: 30 min.

Näyttelyjen pohjataitoja

Henkilökohtaista ohjausta näyttelytilanteisiin.
Price: 20 EUR
Duration: 20 min.

Harjaaminen rennommaksi

Harjaa tai kampaa jatkuvasti nakertava ja mahdollisesti samalla levottomasti pyörivä koira on haasteellinen hoidettava. Harjoitellaan hallitumpaa turkin huoltoa ilman pakotteita. Ota omat turkin huoltovälineet mukaan. Eläinpalvelu Operantilla on myös erilaisia huoltovälineitä kokeiltavaksi ja lainattavaksi.
Price: 30 EUR
Duration: 30 min.

Kynsien leikkaaminen

Harjoitellaan asteittain rentoa kynsienleikkuuta. Tavoitteena kynsien leikkaaminen ilman pakotteita.
Price: 20 EUR
Duration: 20 min.

Yksityiskoulutus

Kirjoita lisätietoihin, mitä taitoja haluatte kouluttaa. Huom. Ongelmakäyttäytymisiin on oma palvelu.
Price: 50 EUR
Duration: 50 min.


Jatkotaidot

Lelulla palkkaaminen tai leikittäminen

Jos yhdessä leikkiminen tai lelulla palkkaaminen ei suju, niin harjoitellaan. Lelupalkkaamisen tavoitteena voi olla takapalkan tai muun lelupalkan kouluttaminen yhdistettynä sujuvaan palautukseen ja irroittamiseen. Yhdessä leikkiminen vahvistaa koiran ja omistajan suhdetta. Sitä on hyvä harjoitella, jos leikkiminen ei luonnostaan suju. Esimerkiksi lelusta irroittaminen voi olla haasteena tai että koira ei vain innostu leikkimisestä. Ota mukaan 3-5 erilaista lelua, joiden kanssa olette koittaneet harjoitella. Jos leluja ei oikein ole, niin Operantilta löytyy monellaisia leluja lainaan kokeiltavaksi.
Price: 30 EUR
Duration: 30 min.

Noudon kouluttaminen

Sujuvuutta esimerkiksi palautuksiin, kantamiseen, irroittamiseen tai ihan vain noudon yleistämistä uuteen paikkaan ja välineisiin.
Price: 30 EUR
Duration: 30 min.


Erityishaasteet

Ongelmakäyttäytyminen hallintaan

Ongelmallisen käyttäytymisen pois kouluttaminen on yleensä aikaa vievämpi projekti. Eli taikasauvaa ei ole tarjolla, mutta paljon kokemusta ja tietotaitoa ongelmakäyttäytymisien ratkaisemiseksi. Sisältää kirjallisen ohjeistuksen. Ihmisen näkökulmasta ongelmallisia käytöksiä ovat yleensä esimerkiksi kaikenlainen äänen käyttä, riehuminen ja paikkojen tuhoaminen. Ylipäätään arki saattaa olla haastavan hektistä ja ongelmallista. Pidempi ongelmakoirille suunnattu koulutusaika sisältää laajemman neuvonnan, jonka tavoite on lisätä koiran ja sen kanssa toimivien ihmisten hyvinvointia ja arjen sujumista. Varatessasi tämän, täytä lisätietoja kohtaan asia(t), jotka erityisesti kaipaavat työvälineitä. Varauksen jälkeen laitamme myös lisäkyselyn sähköpostitse, jossa kysytään pohjatietoja laajemmin. Näin tavatessa ei mene niin paljoa aikaa tilanteen kartoittamiseen.
Price: 65 EUR
Duration: 50 min.

Ongelmakäyttäytyminen hallintaan, jatkotunti

Price: 55 EUR
Duration: 50 min.