Korona info
Seuraamme koronaviruksen tiimoilta annettuja suosituksia ja toimenpiteitä ja jatkamme toimintaamme tehostetun hygienian turvin.

Koulutukset pidetään vaihdellen sisätiloissa ja ulkona. Kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja, joissa on max. 4-5 koirakkoa. (Pentuleikeissä max. 7 koirakkoa)

  • Annamme asiakkaillemme korvauskerran niistä koulutuskerroista, joille he eivät pääse koronaan sairastumisen tai karanteeniin joutumisen vuoksi osallistumaan. Olethan siis yhteydessä kurssinvetäjääsi sairasloma- tai karanteenitodistuksen toimittamiseksi. Ilmoittamasi sairauspoissa olon jälkeen löydät "omat tiedot" valikosta kohdan "koodit", jossa näkyy edun arvo ja koodi, jonka voit käyttää yksittäisten teematunnin maksamiseen. 
  • Desinfioittehan kädet tullessa ja mennessä. Kouluttaja avaa ovet valmiiksi koulutuksen alkaessa ja loppuessa, jotta ovien kahvoihin ei tarvitse koskea. Pyrithän välttämään myös koulutustilojen pintojen koskettamista.
  •  Hengityssuojaimia käytetään luoksepäästävyys- ja käsittelyharjoituksissa, sekä hierontapalveluissa. 
  • Toimintatapaamme kuuluvat reilu tilan antaminen koirakoille sekä pienet ryhmäkoot. Otetaan nyt vielä entistä enemmän tilaa ympärillemme. 
  • Pysytellään kauempana toisitamme, eikä kätellä.
Pyrimme tarjoamaan turvallisia virikkeitä ja harjoittelun mahdollisuuksia poikkeusaikana. Moikkaillaan ja jutellaan kauempaa, saadaan tärkeitä sosiaalisia hetkiä, mutta turvallisen välimatkan päästä.

Terveisin Operantin väki
'
Päivitetty 26.10.2021
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.