Usein kysyttyä
Voiko juoksuinen narttu osallistua?
Kyllä voi, juoksupöksyt täytyy olla puettuna.

Mitkä rokotukset koiralla täytyy olla?
Kolmoisrokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvovirus) sekä raivotautirokotus (rabies).
Pentutunneille tulevilta, 12vk täyttäneiltä katsotaan myös että rokotusohjelma on aloitettu, vaikkei kaikkia tehosterokotuksia ole välttämättä vielä annettu.
Alle 12vk ikäiset voivat myös osallistua, vaikkei rokotusohjelmaa ole vielä aloitettu.
Kennelyskä (parainfluenssa) rokote on vapaaehtoinen mutta erittäin suositeltava.

Voiko muutkin perheen jäsenet tulla mukaan kursseille?
Kyllä voi.  Yksityiskoulutukseen, pentuleikkeihin ja kursseille ei erillistä ilmoittautumista muille perheen jäsenille tarvitse tehdä, eikä perheen muiden jäsenien osallistuminen maksa erikseen. 

Mistä löydän laskun koulutuksesta, jos en ole sitä vielä saanut?
Kirjaudu operantti.fi sivustolle, löydät laskut 'Omat tiedot' valikosta, josta valitaan 'ilmoittautumiset'.  Näet kaikki ilmoittautumiset ja tiedon onko koulutus jo maksettu. Klikkaamalla varatun kurssin/koulutuksen nimeä pääset ilmoittautumisen tarkempiin tietoihin sekä maksamaan laskun. 

Maksupalveluiden välittäjänä toimii Paytrail.

Paljonko laskulla on maksuaikaa?
Lasku muodostuu heti ilmoittautuessasi ja eräpäivä on 7vrk ennen koulutuksen aloitusta.

Varasin yksityisohjauksen/yksityistunnin tai koiralle hieronnan, miten maksan palvelun?
Palvelut maksetaan paikan päällä pankkikortilla. Arvioitu palveluajan kesto voi muuttua varauksen jälkeen, josta syystä nämä palvelut maksetaan vasta käynnin yhteydessä.

Mitä jos koira sairastuu?
Ilmoita mahdollinen poissaolo koulutuksen vetäjälle.  Eläinlääkärin yhteenvetoa näyttämällä olet oikeutettu korvaavaan koulutukseen.

Saako hyvitystä jos ei pääse kaikille koulutuskerroille?
Ei saa, ellei ole kyse koiran sairastumisesta. >> Huom. poikkeuksellisen tilanteen vuoksi korvataan myös ihmisen sairastuminen flunssan oireisiin. Ilmoita sairastumisesta kouluttajalle ja sinulle lisätäään 15€ arvoinen korvaus(koodi), jonka pystyt käyttämään yksittäisien treenien maksamiseen.

Sain sairastumisen korvauksena 'koodin', joka näkyy myös Omat tiedot valikossa 'koodit' otsikon alla. Mihin voin sen käyttää?
Yksittäiset treenit valikoimasta voit valita haluamasi sopivan tunnin. Varauksen yhteydessä saat ehdotuksen tunnin maksamisesta koodilla. Hyväksy koodilla maksaminen ja yksittäinen treenitunti hyvittyy saamasi koodin arvolla, korvauksena sairauspoissaolosta.

Miten voin perua ilmoittautumisen tai mistä tiedän onko ilmoittautumisen peruminen onnistunut?
Kirjaudu operantti.fi sivustolle samoilla tunnuksilla (sähköpostiosoitteella) kun mitä olet käyttänyt ilmoittautuessasi. Löydät Omat tiedot osiosta kaikki ilmoittautumiset ja samasta paikasta pääset perumaan haluamasi osallistumisen. Peruutus on tehtävä viimeistään 7vrk ennen koulutuksen alkua, muutoin koulutus on maksettava kokonaisuudessaan. Koulutuksen tila "varattu" vaihtuu tämän jälkeen tilaksi "peruutettu". 

Mitä jos olen jo maksanut laskun ja perun koulutuksen vähintään 7vrk ennen koulutuksen alkua?
Peruutuksen jälkeen maksamasi suoritus siirtyy automaattisesti saldoksi, jota voit käyttää myöhempien koulutuksien maksamiseen.  Saldotieto löytyy "Omat tiedot" valikosta otsikon "Maksut" alta. Jos haluat suorituksen makettavaksi takaisin tilillesi, perimme 5€ toimistomaksun.

Mistä löydän koulutuksen tiedot, treenipäivät ja materiaalin?
Kirjautuessasi www.operantti.fi sivustolle, löydät jatkossa kaikki Omat tiedot, ilmoittautumiset, laskut ja materiaalit (jos koulutus pitää sisällään materiaalia) samasta paikasta "Omat tiedot" otsikon alta.

Saat sähköpostiin tarkemman koulutukseen osallitujien infoviestin 1-2vrk ennen koulutuksen aloitusta. Tässä viestissä myös ilmoitetaan vielä erikseen, tullaanko koulutustiloihin tai alueelle ensin sisälle ilman koiria, vai koirien kera. Infoviesteissä lukee myös jos treenipaikka ilmoitetaan sms tai whatsapp viestillä. Joillain kursseilla/koulutuksissa ensimmäisellä kerralla kokoonnutaan ilman koiria. Tästä on erillinen tieto myös kurssin/koulutuksen kuvauksessa.

YHTEYSTIEDOT

Anne
Nyrönen     puh. 0400 921 211  anne (a) operantti.fi
Anne Mari
Leppäniemi   puh. 041 507 2511  annemari (a) operantti.fi
Iina
Valkeajärvi              iina (a) operantti.fi
Erika Hankalin     puh. 040 7242796   erika (a) operantti.fi
Sanna Ketomäki     puh. 040 757 8945     sanna (a) operantti.fi
Anu Kankkunen              anu (a) operantti.fi

Koulutustilat ja myymälä Kirrinkuja 1, 40270 Palokka

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.