Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen.
Tervetuloa oppimaan Eläinpalvelu Operanttiin
Jyväskyläläisen Eläinpalvelu Operanttin yrittäjinä ja kouluttajina toimivat Anne Nyrönen, Anne Mari Leppäniemi sekä Iina Valkeajärvi. Tiimimme ja palveluvalikoimamme on saanut vahvistusta, kun kouluttajaksi ja koirahierojaksi liittyi myös Marianne Kundert.

Kaikilla kouluttajillamme on omat erityistaitoalueensa ja intohimonsa ja näin ollen kurssivalikoimamme on varsin laaja! Teemme yksityisohjauksia niin tiloissamme kuin kotikäynteinä ja koulutamme koirien lisäksi esimerkiksi kissoja ja nautoja.

Haluamme auttaa löytämään jokaisesta eläimestä sen parhaimman version. Sen persoonalliset hienoudet ja vahvuudet. Auttaa löytämään kommunikaation solmukohtia, ratkaisemaan arjen ja harrastusten ongelmia. Olla ulkopuolisina silminä ja peilata näkyväksi niitä pieniä asioita, joilla on suuri merkitys. Auttaa löytämään uusia rutiineja ja paremmin toimivia käytäntöjä.

Mottomme on yhdessä oppien, mikä tarkoittaa eläimen ja omistajan yhteistä oppimatkaa uusien taitojen tavoittelussa ja kommunikaation parantamisessa, mutta myös meidän neljän ammattilaisen tavoitetta kehittyä ja oppia niin asiakkailtamme, yhteistyökumppaneiltamme kuin toisiltamme.

Haemme lisäarvoa tiiviistä keskinäisestä yhteistyöstä, sekä kattavasta yhteistyöverkostosta, jonka avulla palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja suurella sydämellä.

Olemme määrittäneet toiminnallemme seuraavat arvot, joilla kohtaamme asiakkaat – arvot, joiden kautta heijastelemme kaikkea toimintaamme ja tulevaa kehityssuuntaamme.

❤️ Henkinen ja fyysinen hyvinvointi niin ihmisillä kuin eläimillä
❤️ Omaehtoisuus ja valinnanvapaus
❤️ Avoimuus ja läpinäkyvyys
❤️ Turvallisuus ja vastuullisuus


Kurssien ja yksityiskoulutuksien lisäksi Eläinpalvelu Operantti tarjoaa yksittäisiä treenitunteja, luentoja, seminaareja ja vierailevien kouluttajien koulutuksia.

  • Huomioithan, että puoliso tai perheen jäsen voi myös osallistua samalla, yhdellä kurssihinnalla. Hinnoittelu on koirakohtainen. Tee vain yksi ilmoittautuminen!
  • Ohjeita opetukseen osallistuville löydät Kurssilaisten info -sivulta
Tule oppimaan positiivisessa seurassa! Yhdessä oppien!

Tavoitatte meidät helposti sähköpostitse elainpalvelu@operantti.fi . Pyrimme vastaamaan viesteihin päivittäin. 
Voit ottaa tarvittaessa ottaa yhteyttä myös suoraan kouluttajaan.

Eläinpalvelu Operantti kouluttajien suorat yhteystiedot

Anne Nyrönen puh. 0400 921 211, anne (a) operantti.fi
Anne Mari Leppäniemi puh. 041 507 2511,  annemari (a) operantti.fi
Iina Valkeajärvi, iina (a) operantti.fi
Marianne Kundert puh. 040 844 1861, marianne (a) operantti.fi

Operantti on muuttanut uusiin tiloihin alkaen 29.9.2019.
Uusi osoite: Kirrinkuja 1, 40270 Palokka
Postitusosoite: Kirrinkuja 1, 40270 Jyväskylä
Y-tunnus:  3085720-8