Kakkojen noukkiminen on yhteinen etu

Kevätaurinko paistaa, muuttolintuja näkyy  ja lumi sulaa - paljastaen suuren vihan kohteen: koiran kakat. Lumen alle kätkeytyneet pötkylät ja läjät ovat osittain velliintyneet sulamisvesiin, osa taas vaanii jalkakäytävän reunalla odottaen pahaa-aavistamatonta kevätkenkää tai tassua. Olisi hyvin tärkeää noukkia kakat pois sopimattomista paikoista, sillä ne paitsi kulkeutuvat vaunun renkaissa, kengissä ja tassuissa koteihin, ne myös levittävät tauteja ja loisia koiraystäviimme. Saattaapa kakan saastuttama vesi eksyä vaikkapa lasten leikkeihinkin. On harmillista, miten kakkaraiset herättävät suuttumusta koiraihmisiä sekä koiria kohtaan. Syy sotkuun ei ole koirien, tai kaikkien koiranomistajien.

Sen vuoksi haastamme meidät koiraihmiset kakkatalkoisiin. Osoitetaan yhdessä, etteivät kaikki koiranomistajat ole välinpitämättömiä ympäristöstään, vaan meitä on siistiä ja fiksuakin porukkaa. Otetaan vaikkapa suurempikin pussukka mukaan ja noukitaan samalla lasinsirpaleet ja muutkin roskat pois. Pidetään yhdessä huolta ympäristöstämme.

Kutsumme asiakkaamme Operantille kakkatalkoisiin 22.4. klo 11 alkaen. Siivotaan koirakoulun ympäristö ja niin pitkälle kun ehditään. Haastamme myös koirakouluja ympäri Suomen tekemään kakkahommia siistimmän ja koiramyönteisemmän yhteiskunnan eteen.
#äläjätäkakkaa

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.